WMRT Perth - Jonas Warrer slået ud af Chris Steel

Tredje dag ved World Match Racing Tour i Perth i Australien er slut - endda med en stor overraskelse. Ian William fra GAC Pindar er færdig ved stævnet - slået ud af den lokale Matt Jerwood.  Det var som om, at Ian Williams aldrig rigtig kom op i gear. Matt Jerwood førte alle tre sejladser fra start til slut, og Ian Williams formådede ikke at 'bide' fra sig.

Nervepirrende tæt sejladser

Dagens tætteste match stod mellem danske Jonas Warrer og new zealandske Chris Steel. Jonas Warrer lagde hårdt ud med at vinde to sejladser - og manglede i princippet blot en sejr mere for at gå videre fra Super 16 runden. Desværre lykkedes det ikke Warrer at lukke den, og Chris Steel vandt de efterfølgende tre sejladser. Super ærgerligt, set med danske øjne. Se duellen i nedenstående video:

Nicolai Sehested har ikke været på vandet. Men han og resten af Ewii holdet ser frem i mod i morgen, hvor de er klar til at give alt, hvad de har i sig. Sehested skal møde Steve Thomas i Super 16 runden. Se update fra dagens sejladser i Super 16 i nedenstående video: 

SUPER 16 Pair 1

 

SUPER 16 Pair 2

 

SUPER 16 Pair 3

 

SUPER 16 Pair 4

 

SUPER 16 Pair 5

 

SUPER 16 Pair 6

 

SUPER 16 Pair 7

 

SUPER 16 Pair 8