Kun én af favoritterne er tilbage i kampen om 1 million US$

Det spidser til, det er i dag det afgøres hvem der skal løbe med den helt store præmiecheck på 1 mio. US$ - og læg dertil de 33.000 US$ som første præmien også udløser, der altså tale om vinderen stikker af sted med 1.033.000 US $ - et svimlende beløb i sejlsportsmæssig sammenhæng, og det er da også den største præmiecheck der nogensinde har været på højkant.

Her på Bådmagasinet har vi for længe siden tippet Taylor Canfield som værende den ’heldige’ – og Canfield er da lige netop også en af de fire teams der er tilbage, og som skal sejle semi- og finale her lørdag fra kl. 11.

De øvrige favoritter, alle som ligger i toppen af den samlede resultatliste på World Match Racing Touren er ude.

Vores egen Sehested, måtte allerede se sig besejret i Super 16, det man på normalt sprog ville kalde 1/8-dels finalen, (i vores, og flere læseres øjen bortdømt af Umpirerne - læs mere her) - og i går måtte så rutinerede navne som Guichard (4 på verdens ranglisten) og Ian Williams, den 6 dobbelte verdensmester og 2’er på verdensranglisten pakke sammen. Williams tyrede i arrigskab sin hjelm ned i trampolinnettet, så den sprang flere meter op i luften, da han krydsede mållinjen efter at have tabt til New Zealandske Steel.

Idet hele taget er det sydlige kontinent Australien og New Zealand stærkt repræsenteret blandt de sidste fire hold.

I den ene semifinale møder Taylor Canfield (ISV) Chris Steele (NZL) som slog Ian Williams ud, og i den anden semifinale, som bliver et ægte opgør fra ’Down Under’ – ja der møder Sehesteds overmand Matt Jerwood (AUS) Phil Robertson (NZL)

Blandt disse fire semifinale deltagere er det kun Canfield som er med fremme på den samlede resultatliste, og Canfield ligger endda nummer ét, de andre skal man noget længere ned på listen for at finde, så det kan ikke undgå at være en overraskelse at se d’herrer så langt fremme på Marstrand.

Det bliver jo mega spændende at følge, hvem der løfter pokalen, og det hele kan du følge med i her på Bådmagasinet, hvor vi naturligvis er med når der sendes live fra kl. 11 lørdag hvor der sejles semi - og igen fra kl. 14 hvor finalen og petit finalen sejles. (så må Formel 1 og Magnussen, som sendes samtidig, nøjes med at kører i baggrunden)

– Go’ weekend.Seneste nyheder
★ Interview & Portræt

Danmarks Museum for Lystsejlads: De Flittige frivillige

Kort nyt

MiniTransat 2021 usikker: Svensker kæmper videre

Vendée Globe

HUGO BOSS med skipper Alex Thomson udgår...!

Kort nyt

Jules Verne: Team Gitana afbryder rekordforsøg

Kapsejlads

Round Denmark Race Inshore 2021 - tilmeldingen åben...

Vendée Globe

Regnskabets time - vi gør status inden de brølende 40'ere...

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se videoSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder