Ingen vind! Men Sehested taber alligevel til Guichard

Det var en mega ærgerlig Nicolai Sehested som måtte se sig slået af franske Guichad i kvartfinalen ved World Match Racing Tours fjerde afdeling som bliver sejlet i New Port RI.

Ærgerlig, fordi forholdene i New Port var ganske vanskeligt at kapsejle i. Vindstille og ventetid det meste af dagen, blev afløst af lidt ’kattepoter’ på vandet, som racekomité valgte at gennemfører én enkelt sejlads i, i hver kvartfinale, og vinderen af denne ene sejlads ville så gå videre til semi. Her trak Sehested og hans TRE-FOR team det korteste strå.

Nicolai Sehested var dog aldrig i nærheden af sejren i den ene ’lodtræknings-sejlads’ hvor Guichard fandt lidt af den luft der var, og fik skabt et stort forspring på første kryds, men senere kom vinden og Sehested bagfra, og øjnede chancen til at gå forbi Guichard, men det lykkedes franskmanden at holde i mål, med en snudespids!

Ser frem mod Marstrand

Endnu engang måtte Nicolai Shested og hans team TRE-FOR pakke sammen inden semi, drøn ærgerligt når det så sker på sådan en måde, men det er jo også en side af sejlsporten. Nu ser Sehested frem mod Marstrand, hvor der forhåbentlig kommer mere luft end vi har set ved de to seneste Acts, i København og New Port.

Semifinalerne som sejles i dag lørdag (og sendes live her på Bådmagasinet) bliver mellem de to favoritter Taylor Canfield og Ian Williams, og i den anden semifinale møder Yann Guichard Phil Robertson.

Misser toppen

Man forstår 100 % ærgelsen hos Sehested som med stor sandsynlighed ryger ud af top 3i den samlede stilling efter Newport.

Nicolai, som tidligere har ført årets Tour, var stadig med i kampen om den samlede sejr, men dette begynder at se noget svært ud, da lige netop Canfield, Williams og Guichard alle tre er tilbage i semifinalerne, og lige netop de tre som Nicolai Sehested kæmper mod, i den samlede stilling.

Se den samlede stilling her inden stævnet i New Port.OL

Rindom kan holde hviledag i gult

Kapsejlads

Grade One Drage stævne til Dragør

Kort nyt

Syddjurs vandfestival nærmer sig

OL

Ups and down for Rindom

OL

Lærke Buhl-Hansen med helt fremme

SailGP

Fuld fokus på Aarhus - se highlights fra Plymouth

Udvalgte artikler *