Sehested og team TREFOR klar til semifinalen mod Gilmour

Det blev til gyseropgør ved et par af kvartfinalerne ved Congressional Cup i Californien, hvor blandt andet vinderen af de indledende sejladser Phil Robertson havde valgt Sam Gilmour som var blevet nummer 6 i de indledende.

Bagud 1-2 lykkedes det Gilmour (jr.) at komme på 2-2 og i den altafgørende var Robertson foran, men ikke nok til at udføre den straf han havde fået, og Sam Gilmour slog Phil Robertson på målstregen. Sådan.

Noget mere suveræn må man sige at Nicolai Sehested og hans TREFOR team var i sin kvartfinale, hvor det danske ’dream-team’ mødte svenske Björn Hansen, med Phillip Kai Guhle om bord.

TREFOR gjorde rent bord, mod den stærke svensker med 3-0, og skal nu møde Sam Gilmour i semifinalen.

Intet er som bekendt ... før den fede dame har sunget, men som Sehested og TREFOR har været helt fantastisk stærkt sejlende, så vover jeg - mon ikke der lurer en finaleplads i det fjerne?

Det ved vi meget mere om søndag aften/nat, hvor Congressional Cup i Long Beach bliver afgjort. I den anden semifinale mødes den forsvarende mester Taylor Canfield og Scott Dickson og skal jeg blive ved med at se i krystalkuglen, så kunne det jo være suverænt hvis Sehested slår Canfield i finalen.

Se video fra lørdagens kvartfinaler her: