VOR: 'Jens Dolmer back in town' stiger om bord hos Bekking på Brunel

Endnu en dansker i Volvo Ocean Race - Dolmer stiger om bord på Brunel, sådan.

Der medles om flere udskiftninger på de syv teams som lige nu slikker sårene i Melbourne, efter en hård tredje etape. Set med danske øjne, så kommer den bedste nyhed fra Brunel som skifter hele fire besætningsmedlemmer ud – og en af de nye som stiger om bord er Jens Dolmer.

Her på redaktionen er vi ikke i tvivl - Brunel har ganske enkelt skuffet. Vi er godt klar over de slet ikke har haft tid nok til at sætte bådene op, men det virker som om de ganske enkelt ikke er hurtige nok, og med den erfaring som har været om bord, havde vi her på redaktionen nok forventet lidt mere.

Bouwe Bekking, skipper på Brunel får som tidligere nævnt hele fire nye om bord. Rom Kirby (USA) som tidligere har vundet Americas Cup, Sam Newton (AUS) og så erstatter Match Race sejleren Sally Barkow (USA) den skadede Annie Lush – sidst, men absolut ikke mindst så er Jens Dolmer tilbage hos Bouwe Bekking.

Nogle af disse udskiftninger var planlagt, andre tvunget af skader og andre omstændigheder. Lidt overraksende er det at Americas Cup skipper og vinder Peter Burling stiger af, men det forklares Burlig også har nogle AC-forpligtelser i de kommende uger at tage hensyn til.

En af de øvrige interessante udskiftninger sker på Dongfeng, hvor Frank Cammas, vinder af Volvo Ocean Race tilbage i 2011/12 stiger om bord og erstatter navigator Pascal Bidegorry, som også meldes skadet. En tidligere skipper erstatter en navigator – hmm interessant, men det meddeles samtidig at Cammas er i rigtig god dialog med Dongfengs skipper Charles Caudrelier, og at de taler rigtig godt sammen – heldigvis.

Starten på fjerde etape går fra Melbourne til Hong Kong, og starter den 2. januar 2018.