Spil Volvo Ocean Race Virtual Regatta fra din mobil, tablet eller PC

Gemmer der sig en indre Volvo Ocean Race skipper i dig? Så er det nu, at du skal læse denne artikel grundigt. Du har nemlig muligheden for at styre din egen båd i det online Volvo Ocean Race computerspil, der er tilbage i en endnu bedre udgave.

Den nye udgave af spillet, der bliver lanceret den 8. oktober 2017 falder sammen med prologen for den rigtige udgave af Volvo Ocean Race. Computerspillet har offshore- og kapsejlads tæt ved kysten - ligesom de sejlere vil opleve det.

Volvo Ocean Race er en de hårdeste udfordringer og kapsejladser, man kan opleve som sejler - en 45.000 sømils test af færdigheder og dertil samspillet mellem de øvrige besætningsmedlemmer, der sejler Jorden rundt om bord på 65 fods racebåd, der er designet til at sejle op til 500 sømil om dagen med en tophastighed på over 30 knob.

Nu også med inshore sejladser

Lige som i virkeligheden, så skifter besætningerne båd og gear ved det forskellige in-port race i 11 værtsbyer. Her sejles der på korte baner nær kysten. Og for første gang har spillere i det officielle computerspil mulighed for at teste deres færdigheder i en inshore version af spillet.

VolvoVirtuel

Sejl Volvo Ocean Race i sofa via din mobil, tablet eller PC.

Ved sidste udgave af Volvo Ocean Race Game tilbage i 2014-15 testede over 200.000 virtuelle skippere deres færdigheder og spillede et virtuelt race mod den virkelige Volvo Ocean Race flåde, da den sejlede Jorden rundt.

Nu teamer Volvo Ocean Race igen op med Virtual Regatta, der har over en million spillere om året. Som spiller sejler din båd 24 timer i døgnet, syv dage om ugen - ligesom i det rigtige Volvo Ocean Race. Det er op til dig at sætte/trimme sejl og kursen ud fra det faktiske vejr i området.

Styr fra mobil eller tablet

Spillet vil være tilgængeligt på alle online platforme, herunder iOS og Android apps.

Det første testben for holdene og for de virtuelle spillere bliver Prologen fra Lissabon til hjembyen for Volvo Ocean Race Alicante, Spanien. Starten går på søndag den 8. oktober klokken 13.50 lokal tid (UTC + 1), og benet forventes at tage op til fire dage.

Volvo Ocean Race og Virtual Regatta har aftalt, at alle indtægter, der genereres fra prologturen, vil blive doneret til Clean Seas-kampagnen, en del af FN's miljøprogram.★ Artikel

★ Syntetisk diesel kan skade din bådmotor

★ Interview & Portræt

★ Københavns Havn: Alt om det nye havnereglement

OL

Slingrekurs i World Sailing

Udvalgte artikler *