Luksusoplevelser til VM 2018 i sejlsport

VM i sejlsport Aarhus 2018 bliver meget mere og andet end sejlsportskonkurrencer i verdensklasse. Eventen byder nemlig også på aktiviteter og oplevelser for alle aldre og i alle afskygninger, når en kæmpe maritim folkefest ruller sig ud på Aarhus Ø. Et samarbejde med Geberit A/S muliggør nu også oplevelser i luksus kategorien. Geberit tager nemlig deres luksuriøse AquaClean douchetoiletter med på eventpladsen for at give alle gæster en toiletoplevelse ud over det sædvanlige.

Et moderne AquaClean toilet fungerer ved, at rent og lunt vand vasker dig blidt e­fter toiletbesøget og på den måde overflødiggør det tørre toiletpapir. Det skulle efter sigende give en frisk og hygiejnisk følelse...det skal da afprøves!

Mange danskere kan stadig ikke forestille sig et douchetoilet, og hvilken forskel det gør for dagligt velvære. Men efter VM i Sejlsport, håber vi at mere end 100.000 gæster har gjort sig bekendt med AquaClean-toiletterne, som kan afprøves kvit og frit alle dage under eventen”, siger landechef for Geberit A/S, Bent Knudsen, og fortsætter "Geberit har sin danske base i Aarhus, og med vores kobling til vand, synes det naturligt for os at støtte denne event i Aarhusbugten”.

På VM kontoret er de meget glade for, at Geberit har lyst til at lege med og bidrage til, at de mange tusind gæster på Aarhus Ø får masser af oplevelser ud over det sædvanlige.