Den førende Apivia med foil-havari

Dalin ramt af uheld - forventer at være tilbage i løbet i dag
 

Så gik den ikke længere for wonderboy Charlie Dalin. Efter at have været i spidsen i mere end tre uger var det i går ham der fik en skade på sit bagbord foil.

Skaden har siden i går aftens gjort at Apivia nu kun sejler 5 knob, og er gået fra en forspring på 60 sømil til at være på 3. pladsen 57 sømil efter Thomas Ruyant i LinkedOut, mens Yannick Bestaven i Maitre Coq IV på 2. pladsen ligger lige 23 sømil efter den førende båd.

Kæmper med skaden 

Thomas Dalin forsøger i disse timer at udbedre skaden der skete i går ved 18-tiden. Han hørte en høj lyd, og vidste med det samme, at der var sket en skade på foilet, mens han sejlede 19 knob. Han er i kontakt med sit shore-crew og er i gang med at udføre hvad der beskrives som en reparationsgennemgang. Det gode er at der på trods af skaden på foilsystemet ikke blev konstateret nogen indtrængende af vand.

Videre lader det til at skade ikke har noget at gøre med et UFO. Dalin har altså ikke ramt noget i vandet og dermed er der ikke skade på selve foilet. Der er nu iværksat en plan og vejret er ok i området til at foretage reparationen.

Dalin håber at være tilbage i løbet i dag.  Kort nyt

Yanmar udfører højtrykstankning med brint  

Kort nyt

KDY modtager kæmpe donation til nyt ‘Sejlsportshus’

Kapsejlads

World Match Racing Tour: Finalen udsat grundet pandemien!

Kapsejlads

Danmark Rundt: Frostboksen & Team fik en på opleveren

Kort nyt

Dame Award: Sailserver nomineret til eftertragtet pris

Kort nyt

Sidste udkald: For børn på fregatten Jylland 

★ Artikel

★ Maserati 150S: Født på vandet

Produktnyt

Oscar – anti-kollisions udstyr hædret ved indtog på det...

Udvalgte artikler *