Lærerig surfcamp i Middelfart


Undervisning på stranden i Middelfart med de unge windsurfere.

       Der var lagt op til tre dages Efterårscamp i Middelfart med masser lærerig og sjov windsurfing, krydret med en ordentlig dosis social hygge og kammeratskab.<br />


Tema dage
Rasmus Steenstrøm Johansen på 15 år sagde ved afslutningen: ”Det fedeste var at der ikke var to dage der var ens, vi lærte noget nyt hver dag i campen.”

Der var nemlig et tema for hver af de tre dage:

 • Halvindskapsejlads med flotte præmier (sponsoreret af Intersurf) til alle
 • One Design (RS ONE), hvor Katrine Jensen (RS-X Hellerup Sejlklub) på en sjov og lærerig måde introducerede windsurferne til en helt almindelig dag på en træningslejr
 • Free Style, hvor Søren Buhl (Juelsminde Sejlklub) lærte windsurferne simple og sjove tricks

  Så der var noget for en hver smag f.eks. syntes Morten Madsen på 17 år: ”Det jeg nok fik mest ud af, var da Katrine Jensen var forbi og lærte os om jibes, og at vi så kunne se det på video bagefter, det var et stort plus.” og Emilie Strøm Jacobsen på 12: ”Syntes at lørdagen hvor Søren Buhl viste simple Free Style tricks var sjovest.”

  To fødselsdage
  Hele to af campens deltagere havde fødselsdag under campen. Torsdag var det Linnea fra Middelfart Sejlklub som fyldte 15 år og lørdag var det Frederik fra Sejlklubben Egensedybet som fyldte 17 år. Begge dage var der naturligvis hejs flag, fødselsdagskage og fødselsdags sang for fødselarerne.

  Masser af hygge
  Aftnerne blev brugt til at se video og billeder fra dagens sejladser, og masser pc gaming, film og megen anden social hygge i klubhuset. Mange timer på vandet i dagtimerne sætter dog sine spor på energi niveauet, så begge aftner var alle kravlet i soveposen og der var helt ro allerede kl. 23.00.

  Lokal opbakning
  Med opbakning fra forældre i Middelfart Sejlklub blev al forplejning serveret for de unge windsurfere på et niveau så ingen af deltagerne på noget tidspunkt savnede mors hjemmelavede kødgryde.

  Den lokale opbakning gjorde det muligt at gennemføre de tre dages camp med forplejning, aktiviteter, instruktion, præmier, lån af udstyr m.v. for blot 600 kr.

  Igen til næste år
  Windsurfinggruppen i Middelfart Sejlklub lover allerede nu at der også til næste år er Efterårscamp for windsurfere i Middelfart.

  Det har vist sig at det er en succes med en klubbaseret Efterårscamp, til en fair pris, hvor de unge windsurfere i bogstaveligste forstand kan komme med toget og deltage uden at være afhængige af klub eller forældre.

  Så det er oplagt at gøre dette til en tradition hvert efterår…