Event skal skabe sammenhæng på tværs af grænserne

Corona-pandemiens grænselukninger har adskilt Danmark og Tyskland i et jubilæumsår, hvor grænseregionens udvikling ellers skulle fejres. Det vil Dansk Surf & Rafting Forbund, SdU og Paddles & Fins dog rette op på gennem et professionelt Stand-up Paddle event på Flensborg Fjord, som skal bidrage til den vedvarende sammenhængskraft mellem grænseregionerne.

Arrangørerne kalder eventen for ”stitching boarders” og ønsker således at sende et signal om vigtigheden i, at skabe stærke fællesskaber på tværs af grænsen mellem Danmark og Tyskland. Eventen afvikles lørdag den 22. august og er en del af den danske SUP tour, som i 2020 består af fire events i fire forskellige byer.

SUP atleter og motionister fra hele Danmark og Tyskland inviteres til eventen for, at dyste mod hinanden på to forskellige distancer. Udøvere som ønsker at deltage på det point-givende SUP tour race skal tilbagelægge en strækning på 15Km, hvor der padles om kap fra stranden Wassersleben mod de historiske Okseøer og retur. Er man mere til en hyggetur og naturoplevelser kan man deltage på den kortere 3,5 km. lange distance, som går langs med stranden Wassersleben, forbi Skomagerhus og et stykke langs med Kollund skov. Undervejs vil udøveren padle på tværs af den blå grænse og derved forsøge at ’syge grænserne sammen’.

Ønsker man bare at snuse til SUP sporten er der mulighed for, at låne gratis udstyr fra kl. 10-14 hos Paddles & Fins inden konkurrencerne starter om eftermiddagen.Seneste nyheder
Kort Nyt

Gode tips og råd, når båden skal på land

★ Test af motorbåd

★ Smartliner Fisher 23 - Designet til lystfiskeren

Kapsejlads

Sejlerlandsholdet klar til EM i 49er - 49erFX og Nacra - men...

Bådudstillinger

Vi ses på BoatShow.fr

Kort Nyt

Jules Verne trofæet: Hvem kommer under 40 døgn? Se video

Kort Nyt

Dansk Søredningsselskab: Station nummer 12 hejser flaget

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"