World Cup podieplads til Kornum

De professionelle windsurferes worldcup på Sylt blev et brag af en sæsonafslutning, der vindmæssigt var et af de mest udfordrende for både arrangørerne og deltagerne.

Hammerhård vind, meterhøje bølger og kolde temperaturer var hverdagskost på stranden ud for Westerland , som vejret til trods blev besøgt af ikke færre end 100.000 tilskuere.

VM-titlerne blev afgjort i både Slalom, Freestyle og Wave, mens 2017-sæsonen for Windfoils vedkommende har været en såkaldt exhibition-disciplin, inden det fra 2018 bliver en fast del af PWA Worldcup’en.

Sebastian Kornum slog sit enorme foiltalent fast med en delt førsteplads, der efter tiebreak gav næstbedste podieplads med Julien Questel (St.Maarten) øverst og Jordy Vonk (Holland) på tredjepladsen. Tidligere OL-sølvvinder Julien Bontemps (Frankrig) sluttede som firer af i alt 32 deltagere. Lægger man derimod foilresultaterne fra årets tre worldcups sammen, slutter Sebastian på en suveræn førsteplads og et godt udgangspunkt inden der fra 2018 virkelig kommer fokus på foil i PWA-regi.Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen