Kornum er flyvende i World Cup’en

Sebastian Kornum er kommet rigtig godt fra start på sin windfoil i den professionelle World Cup, der i denne uge kører for fuldt tryk på den tyske ø Sylt i Nordsøen.

En delt førsteplads med franske Julien Questel er det foreløbige resultat efter to komplette eliminationsrunder med 32 proffer på startlinien. I samme felt ligger Peter Nors nummer 22 og Kurosh Kiani nummer 30.

Ved de to tidligere World Cups i år sluttede Sebastian på henholdsvis andenpladsen (Japan) og tredjepladsen (Spanien) og nærmer sig altså tre imponerende podieplaceringer i foil-disciplinen, som på kort tid har skabt enorm opmærksomhed i surfsporten.

Titel Foil small

Kornum oppe på foil.

Knapt så godt går det for den talentfulde dansker i slalomdisciplinen, hvor han efter to runder ligger midt i feltet: ”PWA-ledelsen har indført en regel, der betyder at man ikke kan deltage på windfoil med mindre man også deltager i slalom. Måske fordi de er bange for, at mange ellers ville vælge slalom fra og i stedet fokusere på foil, som jeg jo i princippet gør. Så kan man tænke om det, som man vil. Jeg har på grund af en skade i hoften ikke brugt tid på at træne slalom i år, så en placering midt i feltet er nok meget realistisk”, siger Sebastian fra et kraftigt blæsende stævne på Sylt, der slutter på lørdag.Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen