Vinden blev væk fra World Cup’en i Cold Hawaii

Verdens bedste bølgewindsurfere sluttede World Cup-ugen i Klitmøller med et spektakulært show, hvor de blev trukket ind i bølgerne af en jetski til ære for publikum og kameraerne.

For vinden kom ikke til Klitmøller på konkurrencens sidste dag, og for første gang i syv år lykkedes det ikke at finde en vinder af netIP Cold Hawaii PWA World Cup.

- Det er naturligvis træls, at vi ikke kan kåre en vinder her i Klitmøller. Men vi kan ikke bestemme over vejret, så det er meget normalt i den her sport. Faktisk er det imponerende, at vi har fundet en vinder alle de foregående seks år, siger Robert Sand, projektleder for World Cup’en i Cold Hawaii.

- Vi har haft en fantastisk uge med godt vejr, mange mennesker må stranden, fantastiske koncerter og masser af flot windsurf på vandet. De frivillige har knoklet for at skabe en unik uge her i Klitmøller. Vi ville naturligvis gerne have kåret en vinder, men Klitmøller har trods det vist sig fra sin flotteste side, siger han.

Surferne måtte først vente i fem dage, inden bølgerne og vinden kom til Klitmøller. Lørdag fik man afviklet kvalifikationen, hvor den lokale Klitmøller-surfer Mads Bjørnaa kvalificerede sig til hovedkonkurrencen. Men den kom aldrig i gang, for vinden gik i sydøst og stilnede lidt af.

Dermed fik Danmarks bedste bølgewindsurfer, Kenneth Danielsen fra Aalborg, ikke mulighed for at forsvare sin flotte 6. plads fra sidste år.

- Det kan lyde mærkeligt, men jeg er ikke skuffet over, at vi ikke kom på vandet. Vi er så vant til, at det er vejret, der bestemmer, om vi kan komme på vandet. Det sker hvert eneste år på World Cup’en. I stedet har vi lavet en masse sjov på vandet, som vi normalt ikke får tid til, slutter Kennethe Danielsen.

 69T9220Seneste nyheder

Følg deltagerne i Silverrudder

GC32: Hvem kan slå Alinghi ?

Knarr DM: Suveræne Søderlund sejrede

Kapsejlads

Følg deltagerne i Silverrudder

Kapsejlads

GC32: Hvem kan slå Alinghi ?

Kapsejlads

Knarr DM: Suveræne Søderlund sejrede

Kapsejlads

Emil Kjær klar til Congressional Cup - havde kommende...

Sejlsportsliga

Sundby WOW stævnet – netværk og sejlads...

Kort nyt

Vild med vand: Kom til åbent hus i Bådelauget

★ Test af motorbåd

★ Nemt i havn med avanceret teknologi

Kort nyt

Sad fast i indsejlingen til Ålbæk Havn

Surf

Hvide Sande værtsby for EM i SUP i 2022

Udvalgte artikler *