Sebastian Kornum vinder afdeling af tysk mesterskab

Med en 1. plads i Formula-disciplinen og 3. plads i Slalom sluttede Sebastian Kornum i weekenden øverst på skamlen i 4. afdeling af det tyske mesterskab, som blev afviklet i Kühlungsborn i Østersøen. De tyske mesterskaber er åbne for alle nationer og regnes for en af de mest prestigefyldte mesterskabsserier i Europa. I konge-disciplinen Formula var Sebastian urørlig med tre førstepladser ud af fem mulige.

Klub- og træningskammeraten Danni Jakobsen deltog også i Kühlungsborn, dog kun i Slalom-disciplinen, hvor han til gengæld sluttede på en fornem sjette plads. Et resultat der skal ses i lyset af at Danni har været sat ud af spillet i et år på grund af en skulderskade. 19-årige Nicklas Borgen sluttede på en samlet 13. plads med placeringerne 11 og 19 i de to discipliner.

For Sebastians vedkommende er det ikke første gang, at han gør sig bemærket på tysk grund. I de seneste fire år har han scoret masser af topplaceringer på den øen Sild, og er generelt blevet et kendt og populært ansigt i den tyske surfscene.

"De tyske surfstævner er noget større end dem vi kender i Skandinavien, og navnlig på Sild er det ikke usædvanligt med 8-10.000 tilskuere på stranden under stævnerne. Dagens vindere hentes op på scenen for talkshows efter sejladserne, folk vil have autografer, og kameraerne blitzer løs. Det er sjovt at være med til, selvom man selvfølgelig primært er der for at vinde", siger Sebastian, som allerede dagen efter weekendens stævne rejste videre til Frankrig for at teste hydrofoils i forbindelse windsurfing. Derefter går turen til World Cup på Fuerteventura, og sidst på sommeren til et sponsor-arrangement i Kroatien, inden der står en række danske stævner på programmet i august og september.Seneste nyheder

Star Sailors League: Live fra finaledagen

VM Auckland: Dansk Nacra17 på medaljekurs

Ny opfindelse stopper plastaffald ved kilden


Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen