Tør du prøve yoga på et surfboard?

Middelfart Yoga og Surf N Fun tilbyder hver for sig aktiviteter til aktive mennesker, men som noget helt nyt har de to Middelfart virksomheder ladet deres aktiviteter smelte sammen i et nyt unikt tilbud, som er yoga på et såkaldt Stand Up Paddle board, også kaldet SUP Yoga.

"Dét, at udøve yoga på et surfboard på vandet i fri luft og naturens ro tilfører yogaøvelserne helt nye dimensioner", siger Maria Nielsen fra Middelfart Yoga og tilføjer: "Boardet flyder på vandet og derved forstærkes effekten af blandt andet balanceøvelserne væsentligt".

JULIE Action-shot-BIC-media 1000px

Lyst til at prøve noget nyt og spændende?

SUP yoga hele sommeren

Hele sommeren er der hver tirsdag SUP Yoga i Middelfart marina. Alle kan deltage, uanset om man har erfaring med SUP eller Yoga. Den eneste forudsætning er lysten til at prøve noget nyt og spændende. Man kan vælge at deltage en enkelt gang eller man kan være med hver tirsdag, helt efter lyst og ønsker.

SUP Yoga aktiviteterne foregår i trygge rammer i Middelfart Marina. Deltagerne på hvert sit board er ankret og boards'ene er bundet sammen i en halvcirkelformation med Maria, som er erfaren yoga instruktør, på sit board i midten.

2. pinsedag, mandag den 25. maj, kan man opleve og endda prøve Yoga på Stand Up Paddle board i Middelfart Marina, eller prøve at Stand Up Paddle. Det foregår fra klokken 13-15 og forhåndstilmelding er ikke nødvendig.

Allerede dagen efter, tirsdag den 26. juni starter SUP Yoga hold, herefter vil der være SUP Yoga i marinaen hver tirsdag sommeren igennem. Her vil forhåndstilmelding være nødvendigt. Mere info og tilmelding på www.surf-fun.dkSeneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen