Lørdag aften var et kapitel for sig...

Søndagen blev ligeledes speciel da Youngsters måtte se sig slået, for første gang i denne sæson.

Årets sidste stævne i Sejlsportsligaens 2. div. blev afviklet samtidig med X-Yachts Gold Cup i Aarhus, og lørdagens store festmiddag blev en slags hyldest til WOW og alle #happymoms - sidstnævnte var på scenen med 400 klappede gæster til fællessang.

Det blev en weekend i kvindernes tegn, af flere årsager. Team Salt fra Aarhus holdt spændingen til det sidste, og kunne i sidste flight slå Youngsters One, og tage stævnesejren lige foran næsen på dem. Weekenden over har de to hold kæmpet á point, men en enkelt fjerdeplads til Youngsters ONE lørdag var afgørende. Det gav lige præcis Team Salt den lillefinger der skulle til, for at de tog hele armen. Ingen tvivl om at der blev sejlet tæt.

Happymoms, de benhårde ladies fra KDY, viste både gode takter på banen, men bestemt også til den store festmiddag lørdag aften, hvor alle vinderne fra X-Yacht Gold Cup blev hyldet.

Happymoms er en del af Sejlsportsligaens WOW-koncept, og for at markere den tendens Sejlsportsligaen mærker med stigende antal kvindehold, stod de på scenen med en X-Yacht WOW sang - alle 400+ spisende gæster, ved nu hvad WOW er.

Happymoms fortæller om stævnet og deres placering "Vi var super glade for at kunne gentage vores tredjelads fra sidste år, og festen lørdag aften blev et kapitel for sig med sang fra scenen og dans med sejleren fra X-Xacht Gold Cup. Vi glæder til næste WOW stævne i Sundby, og til at komme "hjem" til Århus i 2022", Neel Thau.

Aarhus leverer igen
Aarhus Internationale Sejlsportscenter lagde rammerne til endnu et fantastisk arrangement, og søndag eftermiddag blev vinderne af dette fjerde stævne kåret, samtidig med overaltvinderne for sæsonen i 2. div. også blev fundet. Aarhusbugten tog sig ud fra din bedste side, faciliteterne og folkene bag var igen med på at levere noget af det bedste.

Stævnevindere, 4. stævne Aarhus:

  1. TEAM SALT
  2. YOUNGSTERS ONE
  3. HAPPY MOMS

Generelt har Youngsters One ikke været til at slå i denne sæson, og en enkelt fjerdeplads til dette stævne, kom bag på alle. Det rykker dog ikke ved den samlede placering, hvor de overlegent slutter som nummer et. Piraterne fra Thurø rykkede efter et imponerende stævne i Oure op i toppen af tabellen, og slutter nummer to i den samlede stilling, med Team Salt lige i hælene på en tredjeplads.

 Vinder 2021, 2. division

  1. YOUNGSTERS ONE
  2. THURØ PIRATES
  3. TEAM SALT

 Se alle resultaterne på SAP Sailing

 Kapsejlads

Round Denmark Race har sat dato på eventet

Kort nyt

På Værftsmuseet kan du bygge skibe i efterårsferien

SailGP

SailGP: Highlights fra den vildeste weekend 'ever'

★ Artikel

★ Kinesisk statsstøtte til World Sailing ?

Kort nyt

Finn 'Beton' modtager den største hæder i dansk sejlsport

★ Interview & Portræt

★ Hvor der er vilje er der (faktisk!) vej

Kort nyt

Raymarine - nu med mere skarphed og kontrol

Udvalgte artikler *