Lynæs åbner Sejlsportsligaen 2019

Hvert år er nye klubber, nye værtsbyer og nye sejlere med til at opleve noget af det bedste som sejlsporten kan tilbyde. Se hvor der skal sejles Liga i 2019.

I 2019 bliver det 6. år i streg, at Sejlsportsligaen skal rundt i landet med 8 divisionsstævner.

Datoerne er som følger:

• Lynæs 25. – 26. maj (1. div.)

• Lynæs 1. – 2. juni (2. div.)

• Skovshoved, KDY 22. – 23. juni (2. div.)

• Skovshoved, KDY 29. – 30. juni (1. div.)

• Skive 17. – 18. august (2. div.)

• Skive 23. – 25. august (1. div.)

• Aarhus 31. august– 1. september (2. div.)

• Aarhus 6. – 8. september (1. div. – FINALE-STÆVNE)

Sejlklubben Lynæs, maj + juni

Lynæs bliver første stævne i 2019 for sejlerne. De lokale helte fra Lynæs har været med i Sejlsportsligaens 1. division i en årrække, men må i 2019 fortsætte i 2. division. Men der sker noget for Lynæs BARACUDDAS. Nye sejlere er kommet med på holdet og klubben har fået en J/70’er, og nu skal de også være værter for et ligastævne. Det er ikke så lidt for den ydmyge klub på den nordsjællandske kyst. En masse aktiviteter i en aktiv klub, skal tilsammen munde ud i en uges sejlerfest i slutningen af maj.

Fra stævneleder Frederik Wedel-Heinen lyder det: ”Vi er utrolig glade for at få Sejlsportsligaen til byen. For os er de events en del af en større langsigtet strategi for Sejlklubben Lynæs. Sejlsportsligaen tilfører en masse aktiviteter både for erhvervslivet, tilflyttere, familier, sejlere og ungdommen, som klubben kan bruge til at understrege og markere sig som en attraktiv forening. For en mindre klub som os, er det interessant at kunne lave stævne på lige fod med KDY og andre større klubber i Danmark. Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at byde vores borgere og erhvervsliv velkommen og med om bord, og vise hvad klubben kan tilbyde”, fortæller den kommende stævneleder.

Skovshoved forsætter som kommerciel-case

Sejladsforholdene er gode, publikumsmulighederne er rigtig gode, og det er derfor at Sejlsportsligaen igen gæster Skovshoved. Kongelig Dansk Yachtklub bliver værter for dette 3. stævne, hvor der ligesom sidste år også skrues op for de gode partnerskaber, som det blev set i år med besøg af bl.a. Mercedes-Benz og Memira.

Skive lader Sejlsportsligaen være del af deres nye branding-strategi

Efter sommeren sætter Sejlsportsligaen kurs mod Skive, hvor ligaen også var på besøg i 2015. Det bliver et lidt andet set-up end den gang, men det bliver stadig med sejlads i højsædet, og med virkelig gode forhold for sejlerne. Hertil kommer, at klubben vil bruge stævnet til at fokusere på ”branding” og promovering overfor lokalområdet.

”For Skive Sejlklub er det meget interessant at få Sejlsportsligaen igen. Vi kender set-up fra det tidligere værtsskab i 2015, og det betyder at vi kan fokusere på lokal promovering og aktiviteter i forbindelse med stævnet. De øgede aktiviteter er en del af vores brandingstrategi og få Skive Sejlklub endnu mere på landkortet”, fortæller formanden, Ole Moth Madsen.

Afslutning igen i Aarhus

Sammen med Sailing Aarhus, klubberne bag og Sejlsportsligaen er holdet nu sat til endnu et finalestævne i Aarhus. Om årets sidste sejladser skal sejles foran DOKK1 eller det nye Sejlsportscenter, vil tiden vise.

Det lyder fra Sailing Aarhus nye direktør, Jon Koch Hansen, at: ”For Sailing Aarhus betyder det rigtig meget, at Sejlsportsligaen igen kommer til Aarhus. Det har vi arbejdet for! Vi begynder allerede nu at planlægge de mange folkelige og maritime aktiviteter som vi lægger sammen med stævnet til alles fordel. Vi arbejder på et større projekt, Sailing Aarhus Week, som i 2019 bliver en del af Aarhus Festuge, og nu har vi fastlagt grundstenene til denne event. Vi glæder os over, at Sejlsportsligaen, WOW og Youngsters kan være en stor del af Sailing Aarhus Week."

Læs mere om Sejlsportsligaen herVendée Globe

Regnskabets time - vi gør status inden de brølende 40'ere...

Kort nyt

Black Friday: Sejlerbogen til særpris – kun i dag

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...

Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder