Ligaen: Live fra kl. 13

Skive vil de næste tre dage være på den anden ende, hvis man stikker hovedet ned forbi havnen. Her starter årets Liga nemlig, med første sejlads fra i dag kl. 13. Du kan følge sejladserne live via SAP sailing analytics i dag fredag, og lørdag-søndag sendes der live streaming fra sejladserne.

{redmod}

Spændende sæson to

Det bliver naturligvis spændende at se, om Hellerup Sejlklub kan forsvare den suveræne start, som Danmarks mest vindende klub gennem tiderne, præsterede sidste år. Klubben stiller nemlig med et nyt hold med Lucas Lier som styrmand, efter Lier og Co. havde slået Mads Christensen i Hellerups interne kamp om pladsen for at repræsentere klubben i Sejlsportsligaen.

Fem nye klubber

De fem nye klubber i årets 1. div. er som tidligere omtalt her på sitet: Lynæs, Frederikshavn, Skærbæk, Horsens og Hadsund. Det bliver naturligvis også interessant at se, hvordan de nye klare sig i kampen om pladserne.

Læs ogsåAudi ny Liga sponsor

"Flere af de fem klubber som er rykket op, har trænet ganske meget", udtaler Mads Christensen til Bådmagasinet. "De fem nye klubber klæ'r helt klart ligaen, og de vil være med til at højne niveauet på sejladserne i denne sæson", slutter Mads Christensen.

Champions League

Igen i år sejles der ud over om medaljer og titlen, også om fire Champions League pladser. De tre øverst placerede fra denne sæson, samt sidste års vinder Kongelig Dansk Yacht klub, er automatisk inviteret til Champions League, som sejles fra den 19.-21. september, i Porto Cervo på Sardinien.

Hvilken klub der har forberedt sig bedst gennem vinteren og foråret finder vi ud af over de næste tre dage, og på søndag, efter ca. 45 sejladser, har vi svaret på hvilke klubber der sejler om medaljer, og hvilke klubber der skal kæmpe gennem sæsonen, for ikke at rykke ud.

Følg sejladserne i Sejlsportsligaen live fredag kl. 13 - fra SAP sailing analytics her

Se mere - og alt om Sejlsportsligaen herKapsejlads

Congressional Cup: Emil Kjær - lige ved og næsten…

★ Test af motorbåd

★ Motor: Hvad er bedst, påhæng- eller indenbords?

Kapsejlads

Silverrudder: Jubilæumsår blev også rekordernes år - 'Tri'...

Kort nyt

Aftale sikrer landets første autonome og emissionsfrie...

Kapsejlads

Følg deltagerne i Silverrudder

Kapsejlads

GC32: Hvem kan slå Alinghi ?

Kapsejlads

Knarr DM: Suveræne Søderlund sejrede

Kapsejlads

Emil Kjær klar til Congressional Cup - havde kommende...

Sejlsportsliga

Sundby WOW stævnet – netværk og sejlads...

Udvalgte artikler *