HS’ J/70’ere på overarbejde

Sailing Champions Leaque er slut, og jeg skal love for det blev en sejlerfest af de helt store med Kongelig Dansk Yacht klub som vinder, og de to andre danske klubber som deltog endte begge i top ti, Hellerup Sejlklub som nummer ni og Kerteminde som ti.

De her typer stævner, hvor man sejler rigtig mange korte sejladser på få dage, klub mod klub, er blevet mere og mere populære.

Sejlerne er begejstret, og her på redaktionen har vi kendskab til flere 'gamle' sejlere, der ikke har været om bord på en båd i mange år, ja de vender nu tilbage, og får et par venner med fra sejlklubben og har lyst til at prøve kræfter med Sejlsportsligaen.

Læs også: Vi troede på det efter de første sejladser søndag morgen

Netop Sejlsportsligaen har kvalifikations stævne næste weekend, for at de 20 tilmeldte klubber kan kæmpe om pladserne i næste års liga. De 20 klubber skal kæmpe om de fem ledige pladser der er åbne i Sejlsportsligaen 2015.

Klubber som Brejning (ved Vejle, red.) – Helsingør, Lynæs og Vedbæk er blot nogle af dem som i den forgangne weekend brugte tiden på vandet i Hellerup Sejlklubs to J/70'ere, og i løbet af ugen kommer der flere til.

HSadm

Ganske belejligt for administrationen i Hellerup Sejlklub. Mens SCL afvikles i København, så trænes der i J70 bådene i Hellerup, men det gælder jo om at følge sine lokale helte via nettet.


Udvalgte artikler *