Rusland er klar til at møde verden foran ”Den Lille Havfrue”

Saint Petersburg Yacht Club og Royal Yacht Club Moscow skal møde 22 andre sejlklubber fra Europa og Mellemøsten de næste tre dage i Københavns Havn.

Blandt besætningerne de kommende tre dage findes flere OL sejlere, verdens- og europæiske mestre. Mange bruger ”SAILING Champions League” i København som et frikvarter fra andre internationale eliteprojekter. Sammen sejler de for velgørenhed, hvor du som læser og tilskuer har en aktiv rolle.

Sammen skal vi finde svar på hvilken europæisk sejlklub, der kan genererer den højeste donation til Childhood?

Verdenspræmieren på SAILING Champions League fra den 17-19 oktober 2014 i København, er ikke blot en præmiere på vandet, men kombinerer også sejlsport med velgørenhed, understøttet af den tyske software partner SAP.

For hvert registreret stemme, som støtter en af de 24 sejlklubber på www.sailforchildhood.com donerer SAP 5 Euro til World Childhood Foundation.

Ambitionen er, at der er indsamlet på 25.000 Euro inden søndag. I skrivende stund er der indsamlet 8.400 Euro. Spændende er det også, hvilken klub der vinder denne "velgørenhed konkurrence".

Der er sendt en kraftig appel til alle fans fra de europæiske og russiske sejlklubber om at tjekke og støtte deres klub. SAILING Champions League vil løbende offentliggøre en "Charity Ranking" på sailforchildhood.com.

Mere end 1.000 fans fra hele Europa og Oman har allerede stemt for deres klub - og SAILING Champions League er ikke begyndt endnu.

De 5 bedste klubber i øjeblikket er:

1. Hellerup Sejlklub (Danmark)

2. Kongelig Norsk Seilforening (Norge)

3. Verein Seglerhaus am Wannsee (Tyskland)

4. Norddeutscher Regatta Verein (Tyskland)

5. Yacht Club Costa Smeralda (Italien)

"Vi synes, det er fantastisk at nu kombinere vores teknologiske partnerskab med det international sejlsport med et velgørenhedsarrangement, "siger Stefan Lacher, chef for Teknologi Sponsorater SAP. SAILING Champions League er en stor ny mulighed for at sejle til børn i nød. Sammen vil vi sikre, at flere børn har en lykkelig barndom, og derfor ønsker vi at videreudvikle dette partnerskab", siger Susanne Labonde, administrerende direktør for Childhood Tyskland.

På søndag vil SCL have to vindere:

  • Den mest succesfulde sejlklub på vandet, samt
  • Den klub som genererer det højeste beløb af donationer.

Klar, parat til at stemme her - www.sailforchildhood.com - som dansker kan du støtte Hellerup Sejlklub, Kerteminde Sejlklub eller Kongelig Dansk Yachtklub.

Følg også SAILING Champions League:

Webside -  www.sailing-championsleague.com 

Facebook - www.facebook.com/SailingCL