De lokale brillierer i Sønderborg

Andet ligastævne blev planmæssigt skudt af sted fredag kl. 14.00 ud for lystbådehavnen i Sønderborg. En frisk vind fra nordvest satte skub i bølgerne, og der var fart på, når de seks J/70'ere med forskelligt farvede gennakere skød ned mod bundmærket.

Allermest fart havde de to sønderjyske ligaklubber Aabenraa Sejlclub og Sønderborg Yacht-Club, der i dagens tre flights begge opnåede to sejre og en 2. plads. På de næste pladser følger Vallensbæk og Aarhus.

Læs også: Hvem er favorit til at vinde i Sønderborg

Hellerup Sejlklub, der ret klart vandt første stævne, er til gengæld kommet noget skævt fra start og ligger foreløbigt på en 14. plads – efter to 4. og en 6. plads.

I det hele taget er der rusket godt og grundigt rundt på positionerne sammenlignet med stævnet i Rungsted. Eksempelvis er både Middelfart, Vejle og Sundet i top-ti, mens Silkeborg – nr. 3 i Rungsted – ligger langt nede i tabellen.

Når resultaterne fra både Rungsted og første dag i Sønderborg regnes sammen, viser stillingen, at værtsklubben Sønderborg Yacht-Club lige nu fører Sejlsportsligaen foran KDY og Vallensbæk.

Men... der er blot sejlet ni sejladser, og med lovende vejrmeldinger hen over weekenden, kan positionenerne nå at rokere rundt mange gange før søndag eftermiddag kl. 15.Kort Nyt

Silverrudder: Meget få vil fuldføre

Kort Nyt

Solo-roer Lia Ditton sætter ny rekord fra USA til Hawaii

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Comfortina 32 - rummelig med attraktiv sejlglæde

Kapsejlads

Vendée Globe: Boss'n viser den frem

Kort Nyt

Klar til Silverrudder for niende gang

Kapsejlads

'Frostboksen' i nyt angreb på Round Denmark Race Inshore

Motor

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Drabant 38 - rummelig familiebåd & hurtig kapsejler

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"