EM sølvvindere sejler for Aarhus i Sejlsportsligaen

Aarhus Sejlklub har udtaget sølvvinderne i Melges 24 til at repræsentere klubben ved de to første liga stævner i Rungsted og Sønderborg.

Klubbens bruttohold er dermed: Peter Warrer, Lea Høy, Kasper Sohn, Michael Risør og Jakob Friis. De er blandt de bedste i Melges 24 klassen, og er lige kommet hjem fra EM på Balaton Søen i Ungarn, hvor de vandt sølv i amatørfeltet.

Læs også: Aarhus Sejlklub - det primære formål er at vinde ligaen

Med udtagelse af EM sølvvinderne lægger Aarhus vægt bag ordene om, at det primære formål er at vinde ligaen.

Besætningen stiller op med en stor fordel, idet de er vant til at sejle Melges 24 gennem en årrække, og vil have let ved at omstille sig til at sejle den lidt mindre J/70 i Sejlsportsligaen.

Ingen tvivl om at besætninger som mestrer den assymetriske spiler på de korte baner, vil kunne vinde afgørende afstand ned til rundingerne af bundmærke samt målgang. Manøvrer og vinkler er utrolig vigtige på løberne.

Hvem der skal sejle de to stævner efter sommerferien, vurderer Aarhus Sejlklub på efter de to første stævner. Flere hold har tilmeldt sig, men klubben vil gerne have flere interesserede.

LÆS HER mere om sejlsportsligaen herunder hvad de 18 andre klubber har af planer m.h.t. udtagelsessejladser, fremtidige klubbåde m.v. Du kan også finde artikler om den tyske bundeliga, samt idemanden bag denne, Oliver Schwall.