SailGP: Coutts afslører nyt hold i København

Related Articles: Optakt til SailGP i Sydney - alt du skal vide om racet, SailGP 2020: Outteridge - Slingsby - Ainslie ... og ?

Så er det ganske vist – de svirrende rygter om et dansk hold i den prestigefyldte SailingGP-serie ser ud til at blive til virkelighed.

Således har kommunikationsbureauet, Kompas Kommunikation, hvor KDY-sejleren Thomas Hartvig er direktør og partner, udsendt en invitation, hvoraf det fremgår, at noget rigtig stort er i vente for dansk sejlsport. Presse-eventet finder sted på onsdag kl. 09.00 i København.

Der vil være fint besøg på mødet fra en af America’s Cup historiens største personligheder gennem tiderne legenden Russel Coutts. Han vil være i København i sin egenskab af direktør og medejer af SailingGP-serien, og det vil være ham der byder velkommen til det nye hold. Vi gætter på, at dette hold er dansk.

Det koster ca. 7 mio. US dollars, svarende til et beløb i nærheden af 47.000.000 kr. pr. sæson at være med i SailinGP og derfor vil den anden meget vigtige person på pressemødet være den administrerede direktør for det nye holds hovedsponsor. Yderligere fremgår det, at de to danskere, der er i spidsen for holdet vil være til stede.

Vi vil naturligvis være til stede på pressemødet, så vi kan viderebringe svar på det mange spørgsmål som invitationen rejser. Til at starte med er det interessant at vide, hvem der skal styre den syvende båd i serien – der når tophastigheder på over 50 knob.

Læs i den forbindelse herunder Bådmagasinets boss Søren Øverups bud på, hvem der kommer til at styre den syvende SailGP-båd i 2020, og i artiklen tilbage fra februar 2019 'Optakt til SailGB i Sydney...' der får du serveret en artikel fra magasinet BÅD hvor vi forklarer 'alt hvad du skal vide' om SailGP.

I denne søde juletid kan vi ikke vente til onsdag - var der nogen der sagde tidlig julegave...?


GalleriSeneste nyheder
Kapsejlads

Classisk Fyn Rundt: Tilmelding åben - nye løb i den...

Vendée Globe

Den hidtil mest dramatiske uge

Kort nyt

Moody DS 41 - løber med Britisk Yachting Award

Kort nyt

FTLF byder velkommen til ny kontakt på Bali!

Vendée Globe

Vendée Globe: Hvor mange UFO’er er der egentlig derude?

★ Gør det selv

Gør båden mindre fysisk krævende

Havne

Nye flydebroer til Rungsted Havn

Branchenyt

Intim jule-båd-udstilling hos Baadhuset i Beder

Kort nyt

Fra skibsdæk til unikke plankebordeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder