500 dage til OL - billetsalget åbner


Vil de se sejlsport live i Weymouth under OL 2012 skal du købe billet. Forhåbentlig kan du opleve danskerne tage medaljer. Arkivfoto.

             Danmarks Idræts-Forbund (DIF), der er national olympisk komite, har indgået et samarbejde med Sportsworld som billetagent til OL 2012. Sportsworld vil varetage Danmarks interesser og sikre at danskernes efterspørgsel på billetter til OL-konkurrencerne imødekommes bedst muligt. Billetsalget åbner i dag 15. marts på <LINK:8070:sportsworld.co.uk> og varer frem til 1. juni 2011.<br />


”OL i London er så tæt på Danmark, at et rekordstort antal danskere ønsker at tage den korte flyvetur for at komme helt tæt på den fascinerende sportsbegivenhed og de store olympiske øjeblikke. Størst mulighed for at få sine billetønsker opfyldt er gennem Sportsworld, fordi de varetager danskernes interesse for OL-billetter inklusive de OL-konkurrencer, hvor danske atleter har mulighed for at være med,” siger Jesper Frigast Larsen, der er OL/Elitechef i DIF og chef de mission for det danske OL-hold.

Sportsworld vil tage imod danskernes bestillinger af OL-billetter frem til 1. juni 2011. Herefter får man besked om man har fået sine ønsker opfyldt. Det betyder ingenting om man booker først eller sidst i perioden, idet alle bestillinger behandles samlet. Hvis efterspørgslen er større end udbuddet, trækkes der lod om billetterne, og Sportsworld vil desuden forsøge at få tildelt flere billetter til det danske marked.

Køb af billetter kan ligeledes ske via i perioden 15. marts til 26. april 2011, men her er man i konkurrence med hele verden om at få opfyldt sine ønsker.

Tidsplan for sejlsport
Sejlsportseventen sat til at starte den 29. juli 2012 og slutte den 11. august 2012. Tidsplanen for OL-konkurrencerne og prisen for hver enkelt event kan ses . OL i London er fra 27. juli til 12. august 2012.

Sejlsportseventen bliver afholdt i Weymouth, hvortil det også er muligt at købe billetter.

Billetpriser
En billet til en OL-konkurrence fås fra 20 pund og op. Dyreste billet koster 2.000 pund, som er prisen for de bedste pladser til åbningsceremonien.

Prisen for en billet til de indledende sejladser ligger på £35, mens finalesejladserne takseres til £55. Der vil også være billetter til specialpris til børn og seniorer.

Køb af billetter kan ligeledes ske via i perioden 15. marts til 26. april 2011, men her er man i konkurrence med hele verden om at få opfyldt sine ønsker.

Se tidsplan for OL-konkurrencerne og prisen for hver enkelt event .http://www.london2012.com
http://www.tickets.london2012.com/olyschedule_p1.html
http://www.tickets.london2012.com/olyschedule_p1.html
http://www.sportsworld.co.ukSeneste nyheder
Kapsejlads

Imponerende Silverrudder - udsolgt på få timer

Kort nyt

Krydstogt i danske farvande til sommer

Kort nyt

Vinteropbevaring: Bådejere i klemme

★ Tursejlads

★ UFO’er til søs: Hvor farlige er de?

World Sailing

Faktacheck påviser usandheder: Natorp kommenterer

Kapsejlads

Forårsklassikeren Hyéres aflyst endnu en gang!

America's Cup

Restriktionerne løftes - America's Cup starter natten til...

Udvalgte artikler *


Produktnyt