Mix offshore doublehand slået tilbage til start

Related Articles: BREAKING: L30 valgt som VM Offshore båd, Hvilken båd bliver olympisk offshore mixed doublehand-klasse? Her er de tolv kandidater, OL 2024: World Sailing har truffet vigtige beslutninger, World Sailing aflyser VM i ny OL-disciplin, World Sailing: Fejlanbragt og fejlfyldt teknologi afgjorde historisk afstemning

Den nye disciplin ved OL i Paris 2024, Mix offshore double-handed kølbåd, som World Sailing vedtog på det skæbnesvanger møde tilbage i december 2018, er stødt på IOC-udfordringer.

I en pressemeddelelse udsendt mandag aften, oplyser IOC at man har vedtaget Mix Kite, og Mix 470, men disciplinen Mix offshore ikke umiddelbart gik gennem nåleøjet.

World Sailing er blevet sendt tilbage, hvor de er blevet bedt om at arbejde på at overbevise IOC at valget er rigtigt. Specielt to fokusområder rejser yderligere spørgsmål. 'Cost and security' - altså omkostningerne og sikkerheden for deltagerne.

Det er klart et af IOC' målsætninger at holde omkostningerne i ro, ved OL i Paris 2024. Det bliver altså ikke en af de nemmeste opgaver World Sailing er sat på, da netop Mix offshore bliver den dyreste af sejlsports-disciplinerne i 2024. World Sailing har frem til 31. maj til at udarbejde argumenterne for at denne disciplin skal være på et OL program.Seneste nyheder
Kort nyt

Solosejler reddet efter otte timer i havet

Vendée Globe

Den afgørende fase

America's Cup

Sir Ben og Ineos gjorde rent bord - gense nattens imponerende...

Kapsejlads

Jules Verne Trophy: Team Gitana afbryder rekord forsøg...

Kort nyt

EYotY 2021: Vi vænner os aldrig til det

★ Interview & Portræt

★ Rand Boats: 'Vi designer hver model til et formål'

America's Cup

Amputeret AC-program denne weekend

Bådudstillinger

Boot Düsseldorf aflyses - flyttes til 2022

Kort nyt

Jules Verne: Team Gitana på sporet til verdensrekord

Udvalgte artikler *