Privat støtte sikrer Lærke Buhl-Hansens VM-deltagelse

Hvad gør man som en ung sejler, når man gerne til opfylde sin drøm om at kvalificere sig til en nationsplads til OL 2016, men ikke har alle de penge der skal til ?

RS:X VM 2015 skal sejles fra den 17.-25. oktober i Oman. Her er der seks nationspladser til OL 2016 på højkant.

Lærke Buhl-Hansens mål er at tage én af dem, og dermed kvalificere Danmark til OL i RS:X Women, men hun manglede den sidste del af de økonomiske midler, der skal til for at deltage i et stævne så langt væk.

Derfor oprettede hun sit projekt på den crowdfunding webside som Dansk Sejlunion anvender, for at se om hun kunne finde de sidste penge, der skulle til for at realisere VM-deltagelsen – og her skrev hun:

”For at dette kan lade sig gøre har jeg brug for jeres hjælp. Et VM så langt væk er omkostningsfuldt, og det samlede budget for min deltagelse i VM løber op i 30.000 kr.

Det dækker blandt andet en træner under stævnet, hvilket er helt essentielt for at kvalifikationen skal lykkes. Jeg har allieret mig med min Australske træningspartner og hendes træner Max for at holde omkostningerne nede.

Dansk Sejlunion støtter turen med 9000 kr. og jeg mangler nu helt konkret de sidste 10.000 kr. for at få et optimalt VM.”

Lærke's indsamling har lige rundet de 10.000 kr. som der skulle til for at realisere stævnedeltagelse, og dermed er hun et skridt nærmere sin drøm, nemlig at få mulighed for at klare nationskvalifikationen. Nu skal hun blot sejle et flot stævne. Og dernæst skal hun i den sidste ende opfylde de krav som Dansk Sejlunion, Team Danmark og Danmarks Olympiske Komité opstiller for OL-deltagelsen.

Se alle indsamlinger som er i gang lige nu HERKort nyt

Krydstogt i danske farvande til sommer

Kort nyt

Vinteropbevaring: Bådejere i klemme

★ Tursejlads

★ UFO’er til søs: Hvor farlige er de?

World Sailing

Faktacheck påviser usandheder: Natorp kommenterer

Udvalgte artikler *


Produktnyt