Anne-Marie: Jeg har sommerfugle i maven

Anne-Marie Rindomfik sine dårligste placeringer hidtil i stævnet samt blandt top tre besætningerne, men hun fører stadig World Cup’en, idet hendes dårligste sejlads indtil da var en 7.-plads, som hun nu tæller.

Anne-Marie ligger 5 point foran belgieren Evi Van Acker og 6 point foran hollandske Marit Bouwmeester, så det er fortsat åbent i toppen af Laser Radial klassen, hvor der sejlers sidste sejlads i guld fleet i dag, og finaler lørdag.

Anne-Marie fortæller om torsdagens sejladser:

”Vanskelig dag, men stadig gul trøje!

I dag var en lidt tung dag ved World Cuppen i Miami. Mine starter sad ikke rigtig i skabet og derefter valgte jeg forkert på første opkryds. Jeg har dog stadig fart i båden, så helt katastrofal blev dagen ikke.

Jeg fører stadig stævnet med tre sejladser igen! Nøj jeg har sommerfugle i maven.”

Sarah Gunni Toftedal ligger efter en 33 og DNF nu nr. 27.

49erFX er nr. 5 og 8

Vinden er fortsat meget ustabil både i retning og styrke, hvilket udfordrer alle sejlere meget, og man ser hele tiden at selv de bedste besætninger har både gode og dårligere placeringer samme dag, og i det hele taget så har besætningerne samlet rigtig mange point sammen på tabelen.

Ida Marie Baad & Marie Thusgaard er rykket op på 5.-pladsen, nu kun ét point efter nr. 4 og 3, og med otte point til nr. 2. Så en podieplaceringer er bestemt indenfor rækkevidde, hvis heldet også er lidt med i de sidste sejladser, men de skal være forsigtige i starterne, i det de ikke kan tåle en diskvalifikation. De kan dog ikke nå førstepladsen, hvor new zealænderne er 50 point foran nr. to.

Restitutionsmåltidet miami_FB_529

Efter en udfordrende dag på vandet 'restituerede' Team Jena og Katja på denne måde. Foto FB

Jena Hansen & Katja Salskov ligger nr. otte, men kun med otte point op til nr. 3, så de har også fortsat muligheder for en topplaceringer. Men de var ikke helt tilfredse med torsdagens forløb og sagde:

”Restitutionsmåltidet ...Efter to meget svære dage i vind fra alle retninger og alle styrker, var den bedste måde at komme videre på , at få en stor gourmet burger. Mmm. Nu kan vi trille hjem :))

Sidste dag i morgen inden finalen!!  vi ligger på en 8. plads og pointene er tæt!”

Maiken & Anne-Julie kravler for hver dag lidt op af resultatlisten. Efter blandt andet en andenplads er de nu nr. 24, men 'lider' selvfølgelig når de tæller tre DNF'er på grund af haverier. 

49er også nr. 5

Jonas Warrer&Anders Thomsenvandt torsdag deres tredje sejlads og scorede yderligere en 5.- og 16.-plads, hvilket placerer dem på femtepladsen sammenlagt, kun tre point efter en spansk besætning på tredjepladsen.

Jonas og Anders har dermed vundet tre sejladser, men den førende østriske besætning ikke har vundet en eneste sejladse, men til gengæld har top 10 placeringer i 10 ud af 12 sejladser – så stabilitet har været nøgleordet i dette stævne.

Besætningerne på 2.-, 3.- og 4.-pladsen har hver kun vundet én sejlads

I RS:X ligger Sebastian Fleischer på 15.-pladsen, og kan ikke nå Medal Race i morgen.

Dagens sejladser som starter kl. 16.00 dansk tid, kan følges HER

Resultaterne kan følges HER