Anne-Marie Rindom - en stjerne er født

 Inden dagens Medal Race lå Anne-Marie Rindom nr. 6, uden mulighed for at nå en podieplacering og pointforspringet til nr. 5 var også stort. Anne-Marie fortæller om sejladsen.

”Målet var at fastholde placeringen og sikre at jeg endte i top 8, hvilket ville blive min bedste VM placering nogensinde. Næstbedste var i Perth som nr. 15. Jeg er super glad. Og det er en stor sejr inde i mig selv.”

”Jeg fik en god start i midten af feltet, dels for at sikre mig fri luft, dels fastholde muligheden for at kunne slå mod højre, hvis vinden droppede. Vi havde inden sejladsen besluttet, at hvis vinden var stærk, skulle jeg holde mig i højre side af banen, og hvis den løjede, så skulle jeg gå mod venstre.”

”Jeg var nr. 5 ved første mærke, og gik stærkt på løberen og rundede i bunden som nr. 4. Da vinden var løjet lidt, valgte jeg som vi havde planlagt, at gå mere mod højre. Kroaten, som var efter mig, gik meget langt ud mod højre, mens jeg valgte at konsolidere min position i feltet, for at miste nogen, hvis der kom et stort vindspring.

Desværre fik Kroaten et løft helt ude på fløjen, men jeg kom som nr. 2 efter andet kryds, med et godt stykke op til Kroaten. Jeg satsede alt jeg kunne på løberen, og gik rigtig stærkt, og var meget tæt på at nå hende, men desværre blev det en andenplads.”

Da hun dermed kom á point med mig, så rykker jeg ned som nr. syv. Det er jeg super glad for, idet jeg nåede alle mine målsætninger for dette VM, med OL-nationspladsen til Danmark, og en top 8 placering.”

Vi følger op med mere om Anne-Marie’s flotte VM-placering, kun én måned efter at hun vandt testeventen i Rio.

Verdensmester bliver Marit Bouwmeester/Holland, sølv til svenskeren Josefin Olsson og bronze til belgieren Evi Van Acker

Opdateret med video interview med lidt live billeder taget fra tilskuertribunen:

Laser Radial kvinder samlet resultatKort nyt

Black Friday: Sejlerbogen til særpris – kun i dag

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...

Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder