Good morning Weymouth – dag 4

Artikelindeks

Med Jonas Høgh i solid føring, en 49'er med fremme som treer, og en Match Race båd der vandt to sejladser i går, og dermed er "i live" med mulighed for at nå kvartfinalerne, så vil jeg bestemt kalde de danske sejleres indsats for absolut godkendt – med pil opad.

Anne-Marie Rindom i Laser Radial lavede også flotte resultater, og fra en samlet 14. plads kan top ti godt blive en realitet. Anne-Marie har god fart i båden, kommer fint rundt på banen, men det kniber med at få den frie luft i starterne. "Jeg bliver lidt pakket ned", udtalte Anne-Marie til Bådmagasinet, "jeg må arbejde lidt mere med mine starter, ellers er jeg ganske godt tilfreds".

Med hviledag for Finn og Starbådene begynder programmet faktisk allerede at tynde en smule ud, i går var stævnets travleste dag med hele ni båd klasser på vandet.

Jeg skal på Match Race banen i dag, Nothe Course – den med alle de mange tilskuere, og jeg vil naturligvis heppe på Team Meldgaard som med to sejre godt kan nå kvartfinalerne. Disse sejladser starter "not earlier than 14.:00" – så i dag går der lidt tid, før jeg fyrer op under modulet Cover It Live.

Det øvrige program for onsdagen, hvor alle sejler to sejladser med første starter kl. 12 lokal tid, er som følger:

RS:X men sejler, ligesom Match Race pigerne på "Nothe" - 49'erne skal sejle på "Habour" Laser og Laser Radialerne skal på "West". RS:X women, hvor Danmark ikke har nogen deltager sejler på Habour course "not earlier than 14:00".

Vejret i dag

Vi får igen i dag en frisk vind, om end en smule mindre end i går, op til 8-9 m/s, og på gårsdagens presse briefing blev vi bedt om at medbringe vores "wet wearing gear tomorrow" – der skulle komme et ordentlig omgang regn - ganske kortvarigt, men på de udsigter jeg benytter mig af, ser det ikke ud til regn, men jeg tager nok sejlertøjet med alligevel!

Når danske idrætsudøvere er i vælten i udlandet, syntes jeg selv det er interessant at se hvad de udenlandske medier skriver, så jeg vedhæfter lige den internationale Finn jolle klubs pressemeddelelse. Nyd den, det er super læsning set med danske Finn jolle briller. (mon sådan nogen findes?)


Udvalgte artikler *

Ny båd til sommer?

Sejlerdrømme på tilbud