Weymouth, here I come

OL er stort, ingen tvivl om det, og selvom jeg var i Weymouth ved For OL for nøjagtig 12 måneder siden, ja så er der ganske givet sket forandringer på området i Weymouth, ikke mindst hvad sikkerhed angår. Når jeg ankommer lørdag eftermiddag, skal jeg først sikkerheds-godkendes, mit OL pas skal folieres, værelses skal findes, og al udstyr på plads, inden jeg er klar til at bringe alt nyt hjem til jer kære læsere af www.baadmagasinet.dk.

Nu har jeg været så heldig at "få" et Bed and Breakfast, nærmest på havnen, så alt er inden for behagelig gå afstand. Med 5-600 meter til havne området, og området hvor sejlernes Meeting Point ligger, ja - så det bliver det heldigvis ikke transport tid jeg spilder min tid med i Weymouth!

Bådmagasinets daglige dækning vil ske via modulet på vores site "Cover It Live". Er du i besiddelse af en Smartphone eller en Tablet, så download den gratis App – "Cover It Live" og du vil simpelthen kunne følge med, lige meget hvor du befinder dig, hvis ikke - kan du blot følge "Cover It Live" her på sitet, hvor vi også har oprettet et OL modul, se mere her.

Ønsker I at heppe, stille spørgsmål eller blot bringe en god kommentar, ja så har I også mulighed ved at bruge modulet. Med ønske om et super OL for vores sejlere, og hele den danske OL delegation, vender jeg tilbage søndag – fra Weymouth. Stay tunedSeneste nyheder
Kapsejlads

Classisk Fyn Rundt: Tilmelding åben - nye løb i den...

Vendée Globe

Den hidtil mest dramatiske uge

Kort nyt

Moody DS 41 - løber med Britisk Yachting Award

Kort nyt

FTLF byder velkommen til ny kontakt på Bali!

Vendée Globe

Vendée Globe: Hvor mange UFO’er er der egentlig derude?

★ Gør det selv

Gør båden mindre fysisk krævende

Havne

Nye flydebroer til Rungsted Havn

Branchenyt

Intim jule-båd-udstilling hos Baadhuset i Beder

Kort nyt

Fra skibsdæk til unikke plankebordeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder