Tyvstart sendte Sebastian Kornum ned på femtepladsen

En ærgerlig tyvstart i B-finalen i torsdagens elimineringsrunde ved VM i Windsurf Slalom i Hvide Sande, kostede Skive/Klitmøller windsurferen Sebastian Kornum den fjerdeplads, han opnåede onsdag.

Sebastian Kornum er efter dagens konkurrence tilbage på femtepladsen ved VM, hvilket i sig selv er en utrolig flot præstation af den 26-årige windsurfer. Håbet er langt fra ude for Kornum, der ved at sejle op til sit allerbedste, sagtens kan hente den fjerdeplads, der er få point væk.

Hos mændene fører kroaten Marotti fortsat, efterfulgt af polakken Rotkowski, og med Asmussen fra Tyskland på tredjepladsen. Han er ny på tredjepladsen efter tyskeren Prien, der overtog Kornums fjerdeplads.

Hos kvinderne holder briten Jenna Gibson stadig en suveræn førsteplads, som hun faktisk har haft hele ugen. Der er heller ikke de store forskydninger på de øvrige pladser, idet tyrkiske Fulya Ünlü fortsat indtager andenpladsen og finske Marianne Rautelin tredjepladsen.

Danske Anissa Morath fra Nivå i Nordsjælland fastholder 11. pladsen ved VM – en plads hun har ligget stabilt på de seneste dage.

WM i Windsurf Slalom for mænd og kvinder afgøres endeligt med fredagens sejladser, der forventes at starte kl. 11.00 ved Westwind Nord på Gytjevej i Hvide Sande. Der er gratis adgang for publikum, og vindere forventes kåret midt på eftermiddagen fredag.
Produktnyt

GB Easter regatta – i let luft

Danmark Rundt: Alene i kajak

Gense Rindoms 'Guld-Medal-Race' - opdateret