Sebastian Kornum i fin stil fra tirsdagens race. Foto: Brian Engblad/ilostawavein79.com

Sebastian Kornum i top 5 til VM i Hvide Sande

12-09-2018 06:24 Katrine Bertelsen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

I alt 82 windsurfere fra 19 nationer sejler i disse dage Slalom World Championships 2018 på Ringkøbing Fjord ved Hvide Sande.

Efter tirsdagens sejladser, er Sebastian Kornum (Skive/Klitmøller), fortsat i top fem hos mændene i VM i Windsurf Slalom, der sejles i WATERZ/Hvide Sande frem til fredag.

Efter mandagens konkurrencer lå han på en samlet fjerdeplads, og bibeholder sin top fem-placering med tirsdagens samlede femteplads. Det er en flot præstation af den 26-årige lokale surfer, der er oppe imod verdenseliten.

VM føres af kroaten Marotti foran Rutkowski fra Polen på andenpladsen og tyskerne Prien på tredje- og Asmussen på fjerdepladserne. Polakken satte fart på og drønede efter tirsdagens konkurrencer ind på top 5 og skubbede Sebastian Kornum en enkelt plads ned.

Hos kvinderne ligger danske Anissa Morath fortsat på en 11. plads. Favoritten engelske Jenna Gibson fører foran Marianne Rautelin fra Finland og med tyrkiske Fulya Ünlü på terdjepladsen.

Verdensmesterskaberne fortsætter i onsdag med femte eliminationsrunde, og vejret tegner perfekt til endnu en dag med windsurfing i verdensklasse på Ringkøbing Fjord.

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer