Sebastian Kornum i top 5 til VM i Hvide Sande

I alt 82 windsurfere fra 19 nationer sejler i disse dage Slalom World Championships 2018 på Ringkøbing Fjord ved Hvide Sande.

Efter tirsdagens sejladser, er Sebastian Kornum (Skive/Klitmøller), fortsat i top fem hos mændene i VM i Windsurf Slalom, der sejles i WATERZ/Hvide Sande frem til fredag.

Efter mandagens konkurrencer lå han på en samlet fjerdeplads, og bibeholder sin top fem-placering med tirsdagens samlede femteplads. Det er en flot præstation af den 26-årige lokale surfer, der er oppe imod verdenseliten.

VM føres af kroaten Marotti foran Rutkowski fra Polen på andenpladsen og tyskerne Prien på tredje- og Asmussen på fjerdepladserne. Polakken satte fart på og drønede efter tirsdagens konkurrencer ind på top 5 og skubbede Sebastian Kornum en enkelt plads ned.

Hos kvinderne ligger danske Anissa Morath fortsat på en 11. plads. Favoritten engelske Jenna Gibson fører foran Marianne Rautelin fra Finland og med tyrkiske Fulya Ünlü på terdjepladsen.

Verdensmesterskaberne fortsætter i onsdag med femte eliminationsrunde, og vejret tegner perfekt til endnu en dag med windsurfing i verdensklasse på Ringkøbing Fjord.Seneste nyheder

Cold Hawaii udvikler nyt event

Kapsejlads om en øde ø

Populært job besat i Korsør Lystbådehavn


Sailing World News