Sailing Champions League: Finale i Schweitz

32 af verdens bedste sejlklubber fra tolv nationer, kæmper lige nu om det prestigefyldte sølvtrofæ i SAILING Champions League Final 2018. Fra Danmark deltager Frederikshavn Sejlklub og KDY, der efter sejladser i Porto Cervo og Skt. Petersborg har kvalificeret sig til finalen på toppen af Schweitz.

Sejladserne der startede i går, sejles i St. Moritz, Schweitz fra den 30. august til 2. september. Søen, der sejles på, ligger 1856 meter over havets overflade.
Værtsklubben i Sailing Club St Moritz har arbejdet tæt sammen med byen St. Moritz og regionen Graubünden for at sikre, at sejlerne får en modtagelse i verdensklasse.

Vejret på toppen af Schweitz kan være meget omskifteligt, fra kold og let luft, eller en varm, stærk brise. Der skal sejles 15 flights i otte identiske både.

Det bliver første gang, at det nye finalekoncept med fire både skal sejles for alvor. Det blev for en måned siden afprøvet i Travemünde ved den indledende Youth SAILING Champions League. De fire bedste både fra kvalifikationssejladserne går videre til den endelige serie. I finaleserien sejler holdene mod hinanden, indtil et hold har vundet to løb. Hvis vinderen af kvalifikationssejladserne vinder det første race i Final Series, bliver de den direkte vinder af SAILING Champions League 2018. Det maksimale antal løb, der kan sejles er fire, hvis finaleseriens sejre har været jævnt fordelt på alle fire hold.

Du sidste to dage i stævnet (lørdag og søndag) streames live.
Der sendes live fra kl.12.00 (dansk tid) lørdag, og fra kl. 14 (dansk tid) søndag.

Du kan se GPS tracking, analyser, resultater mm. her.
★ Artikel

★ To kvinder skabte rædsel på havet

Kapsejlads

Ny Vegvisir Race værtsby: En Konge værdig

Kapsejlads

X-Yachts Gold Cup udsættes til august!

Udvalgte artikler *


Produktnyt