Bjørnholt nr. 1 til EM for Hobie cat 16

Torsdag fik EM for Hobie cat 16 i Hornbæk for alvor vind i sejlene. Der blev afviklet fire sejladser, og sejlerne kom først på land ved 17.30-tiden. Nicolaj Bjørnholt og gast har erobret 1.pladsen.

Efter i alt fem sejladser ligger Nicolaj Bjørnholt og Naja Bjørnholt nummer et i Guldfleeten, ikke med et bekvemt forspring, men dog tre point foran det italienske team Lorenzo Rossi og Diana Rogge. Det ville være fantastisk om Bjørnholt-teamet vandt EM, da Nicolajs tvillingebror Daniel Bjørnholt er indehaver af verdensmestertitlen.

Torsdag måtte baneledelsen have fat i det sorte flag, hvor nogle enkelte sejlere gik i fælden.

I dag er der udsættelse, mens vinden bygger op. Kl.10.30 er AP stadig oppe, mens sejlerne venter på grønt lys inde på Hornbæk strand. Der er igen i dag planlagt så mange sejladser som muligt, og vinden er drejet næste 180 gader, så den kommer fra en sydøstlig retning. Ifølge løbsledelsen er der blankt vand ovre under Sverige, så man venter på at vinden slår igennem.

150 frivillige har utrætteligt sørget for, at alle har fået den hjælp de skulle bruge, hvor især logistikken er en udfordring, da Hornbæk Havnefest starter i dag. Det har betydet en masse flytten rundt på trailere, både og biler, men alt er gået glat og uden parkeringsbøder.
Sejlerne fremhæver den gode mad, og at der er nok af den. Tilsyneladende kommer det bag på mange stævnearrangører, hvor meget sejlere kan spise!

I morgen lørdag, er der kun planlagt en sejlads, og den må ikke starte senere end kl. 15. Dagen afsluttes med kåring af den nye Europamester og middag.

Du finder info, resultater mm. her. 

Eller på facebook her.Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen