DM H-båd: Claus Høj vinder - vildt imponerende, for 9. gang

08-07-2018 11:39 Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Claus Høj Jensen vandt sit 9. Danmarksmesterskab i træk i H-båd, da Bogense Sejlklub afholdte årets tredje H-båds Liga stævne med 31 deltagere. 

Ingenting kommer let og heller ikke til de dygtige drenge fra Roskilde Fjord, som måtte kæmpe for hvert eneste point de kunne skrabe sammen. Danmarksmesterskabet blev først afgjort i ellevte og allersidste sejlads, hvor Anders Bertelsen og Claus Høj Jensen lå a´ point. Men Claus Høj Jensen viser igen, at han er så cool og selvsikker på egen fart, at han før målstregen vrider pokalen ud af hænderne på Anders Bertelsen fra Århus Sejlklub.

På stævnets anden dag havde Århus skipperen Anders Bertelsen haft en god dag i det hårde vejr og havde vristet føringen fra KDY sejleren Mads P.G. Korsgaard, som fik en flot bronzeplads med hjem til København.
Stævnet tiltrak både svenske og tyske sejlere, som søger klassebåds race af højeste karat, som H-båds Ligaen i Danmark leverer, men ingen af dem kom rigtigt til fadet.
Bogense Sejlklub afholdte et rigtigt flot stævne, som blev sejlet i fortrinsvis blæsevejr. Det hårde vejr gav lidt drama med lidt glasfiber mod glasfiber og mindst en mand overbord med en kulfiber rorpind i hånden - alle meldes dog i god behold.

DIF Danmarksmesterskab for H-både.
1 Claus Høj Jensen, Frederik Dahl Hansen og Rasmus Jørgen Andresen
2 Anders Bertelsen, Søren Lund, Torben W. Ni og Valdemar Bæk
3 Mads P.G. Korsgaard, Frederik Korsgaard og Svend Jørgensen

Næste store begivenhed i H-båds klassen bliver Verdensmesterskaberne som afholdes i Sandefjord i Norge. VM starter den 31. juli.

Se flotte og intense billeder af fotograf Ole Thrane på Bogense Sejlklubs hjemmeside 

Store bølger DM Bogense Foto Ole Thrane

Det var mega flot vejr med masser af luft og store bølger da der blev sejlet DM i Bogense. 

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer