Sjælland Rundt: I mål

Første båd i mål kl 20.29 fredag, blev singlehandsejler Jakob Madsen, i sin Dragonfly 28, Lancelot. Ca. 23.30 gik Buksesnedkeren i mål, og omkring midnat kunne en noget udmattet og sulten singlehandsejler Jan Møller lægge til kaj i sin Aphrodite 101, Chelsea.

buksesnedkerenIMG 1373
Buksesnedkeren blev modtaget på kajen af løbsledelsen med champagne.

21 både er taget i mål fra fra fredag nat kl. 23 til lørdag morgen 6:30, så der har været travlt i bureauet. Suppen er gået som varmt brød, som der iøvrigt fulgte med suppen, så der har jævnt over hele natten været 10-15 sejlere i klubhuset. Det har unægteligt gjort måltagningen noget sjovere.

Nu er vinden faldet - til gengæld er strømmen kommet. Flere både har kastet anker og venter på den vender og vinden øger. Lige nu ligger bådene som perler på en snor fra Bøgestrømmen/Møn og op igennem Øresund.

jan moeller IMG 8200
Det var en træt men glad Jan Møller, der fik sig en skål suppe i klubhuset efter 38 timers nonstop-sejlads.

En tysk H-båd måtte udgå med mastehavari ved Storebæltsbroen, og blev slæbt i land i Korsør. Ingen personskade. Nogle enkelte udgik undervejs med søsyge og træthed. Alt i alt, og indtil videre er det nok et af de flotteste Sjælland Rundt i mange år, både hvadd angår vejret, men også mht. deltagerantallet.

Der er præmieoverrækkelse i aften kl. 18 i klubhuset, for de klasser der har gennemført.Seneste nyheder

Sejlerskole i Svendborg - kun for kvinder

Boat Show: Danmarkspremiere på Sea Ray Sundancer

Code Zero som rullesejl

Se ny kabelfri Code Zero på Boat Show