Nyt strategisk samarbejde skal løfte niveauet for events

Match Race Skive A/S indgår strategisk samarbejde med GoSail A/S, der - trods få år på bagen, er et af landets mest erfarne udbyder, af sejlads til erhvervslivet.

'Det er med stor glæde, at vi indgår dette samarbejde' - udtaler Bertel Gantriis, der sammen med Kaj Ove Madsen er ejer og grundlægger af Match Race Skive A/S. 'Nu får vi de virkelige eksperter med om bord og sætter sejlene i Skive. Vi har længe har haft et behov for at gribe oplevelsen i Match Race 100% professionelt an – dette får vi mulighed for nu. Udover sejlads indeholder GoSails koncept en høj grad af Teambuilding og medarbejderudvikling. Vi glæder os til at få præsenteret dette professionelle koncept for Skive og hele Midtjylland '.

Baggrunden for dette samarbejde, mellem to udbydere indenfor sejlads til erhvervslivet er, at Match Race Skive A/S, gennem flere år, har ledt efter de rette kompetencer til at drive eventforretningen, på et internationalt top-niveau. Det er nu lykkedes, med denne alliance.

Det betyder konkret, at GoSail fra ultimo marts har overtaget gennemførelsen, af de allerede bookede arrangementer for indeværende år, samt at tilføre Match Race Skive A/S den fornødne viden, i forhold til videreudvikling af koncepter, der skal bringe virksomheden i top, inden for eventafvikling.

'Vi glæder os til at komme i gang' – udtaler Søren Laugesen, direktør i GoSail A/S. 'Vi har gennem en årrække kigget mod Skive og deres set-up - vi ser et kæmpe potentiale i området og vi glæder os til at præsentere dem, for en topprofessionel og gennemført oplevelse'.Seneste nyheder

Uddannelse på Georg Stage

Når mænd får nok – af hinanden

Markert fremlægger DS' nye strategi