Alinghi vinder Extreme Sailing Series 2018

Det schweiziske Team Alinghi løb både med sejren i Extreme Sailing Series sidste akt i Mexico, men vandt også seriens samlede sejr.

Team Alinghi var stort set ikke til at slå i Extreme Sailing Series sidste akt i Los Cabos, Mexico. På sidstedagen af sejladserne i går søndag, fortsatte Team Alinghi med at presse sig frem i rækkerne, for tilsidst at vinde hele møllen.

Fra at starte på sejladserne fra en tredjeplads, avancerede holdet til en andenplads lørdag, for til sidst, at tage sejren søndag, ved at vinde tre ud af fire sejladser. Hvis man fulgte sidste sejlads på live streaming, var det tydeligt at Alinghi var klart overlegen, og som den eneste båd foilede i mål på sidste sejlads.

Det danske team, SAP Extreme Sailing Team lå ved begyndelsen af etapen i Mexico på en samlet to'er, men satte den placering overstyr, og endte på en tredje plads i den samlede serie.
Vi pressede på så hårdt vi kunne. Tillykke til Alinghi for en velfortjent sejr efter en fantastisk præstation i løbet af året, lyder det fra SAP Extreme Sailing Team.★ Test af sejlbåde

★ J/80 Versus Melges 24

Kort Nyt

Kom med om bord på en Swan 98 - se video

★ Interview & Portræt

★ Interview, Ib Kunøe: Om bord hos Mr. X-Yachts

Motor

Princess Yacht X95 på vandet

Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show 2020 aflyses - vender stærkt tilbage næste...

Sejlsportsliga

Sejlsportsligaen starter sæson nu!

★ Test af sejlbåde

★ Utzon Spidsgatter: Nuttede ”Snuller” - en præmiesluger

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Princess Yacht X95 på vandet

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker