Extreme: SAP med ny spændende forstærkning til holdet

Danske SAP Extreme Sailing Team offentliggøre i dag holdopstilling forud for første afdeling af Extreme Sailing Series der sejles i Muscat, Oman fra den 8-12 marts.

Team SAP Extreme Sailing har skrevet kontrakt med den New Zealandske sejlsportsstjerne Adam Minoprio der sammen med danske Jes Gram-Hansen skal fungere som styrmand for holdet på Extreme Sailing Series 2017. Adam Minoprio skal styre den danske båd i Oman, Tyskland, Portugal samt Madeira. Jes Gram-Hansen tager roret i Kina, England, USA og Mexico.

Det danske hold der sluttede på fjerdepladsen i 2016 håber at den New Zealandske sejler der tidligere har deltaget i Volvo Ocean Race og Americas Cup kan bidrage med vigtig erfaring omkring at sejle de meget hurtige foiling katamaraner der anvendes på Extreme Sailing Series.

Ny på holdet bliver også britiske Richard Mason der er hentet fra det Monaco baseret hold Malizia. Richard har tidligere vundet EM sølv i den olympiske klasse 470.

Det danske team der tidligere har sejlet sig til 13 podium placeringer på Extreme Sailing Series samt sluttede sæsonen 2015 på andenpladsen i den samlede stilling forventer at sejle sig tilbage på podiet i denne komme sæson.

SAP Extreme Sailing Team 2017:

Jes Gram-Hansen
Adam Minoprio
Rasmus Køstner
Pierluigi de Felice
Mads Emil Lubeck
Richard Mason

Læs mere om SAP teamet her