To både smider masten på førstedagen

Der meldes om helt perfekte forhold i Istanbul, og som du kunne læse her i Bådmagasinets interview med Rasmus Køstner i går, ja så er det et sted det danske SAP team syntes godt om.

Det fremgår tydeligt af resultatlisten, hvor Køstner og Co. er kommet rigtig flot fra start med to førstepladser ud af syv, og de ligger tre'er kun et enkelt point fra de to førende både, som ligger a point.

Læs også: SAP holdet - med Christian Kamp - sejler i Istanbul

Nu har vi før set det danske Team lægge stærkt ud, for så at drysse ned gennem rækkerne på resultatlisten, men lad os nu se og håbe, om ikke det kan lykkes at blive med fremme i toppen. Der er kun tre acts tilbage i årets Extreme Sailing Serie, så skal teamet rykke frem i overalt placeringen, så er det ved at være sidste chance.

Groupama og Alinghi smed masten

Det var som tidligere nævnt super optimale forhold som sejlerne oplevede i går, med op til 10 m/s men begge skippere om bord på Groupama og Alinghi må nok erkende, at de pressede grejet til det yderste, og en smule over. Begge både smed masten, og måtte i pit natten over for at få rigget en ny. Umiddelbart meldes der ikke om personskade.

140911ESSIstanbul 085

Danske Team SAP med helt fremme efter blandt andet to førstepladser. Kun ét point skiller de to førende både. Foto: Lloyds Image