SAP holdet er tilfredse med den ny båd

SAP Extreme Sailing Team lavede igen på andendagen i Singapore en række konstante placeringer midt i feltet, og de ligger efter 15 sejladser fortsat nr. 7 blandt de 12 Extreme 40 elite besætninger.

Skipper Jes Gram-Hansen fortæller til Bådmagasinet: ”Vi er meget tilfredse med den nye båd og besætning efter de første dage her i Singapore. Farten og bådhåndteringen var god i de svære forhold i Marina Bay. Vi har haft nogle rigtig gode sejladser inklusiv en enkelt sejr og en andenplads.”

Jes betoner samtidig, dels at sejladserne er meget tætte, dels at det også er udfordrende med de meget skiftende vindforhold, både i retning og styrke. Holdet håber at kunne fortsætte de gode takter de næste dage, og sejle med et mentalt overskud, som kan bringe dem højere op på ”leaderboardet” de sidste to dage i Singapore..

Dean Barker er skipper på Emirates Team New Zealand båden, og selvom de ikke har sejlet sammen i 5 måneder, har de hurtigt fundet de gode takter og har bragt sig frem på andenplandsen i den samlede stilling, efter Schweiziske Alinghi med Morgan Larson ved roret.

Frank Cammas fra den franske Americas udfordrer ”Team France” ligger nr. 4, mens Ben Ainslie ligger nr. 6, lige foran SAP holdet.

Selv de mest erfarne Extreme 40 sejlere kæmper med at forsøge at holde konstante placeringer i den ustabile vind på den vanskelige ”Stadium Race Course”.

Se de samlede resultater efter 15 sejladser

Læs mere om Act 1 i Singapore og programmet for lørdag & søndag

Du kan se dagens sejladser live i replay her:

 Seneste nyheder
America's Cup

Prada Cup i gang: Sir Ben rejser sig fra asken

Vendée Globe

Boris Herrmann på podiet?

America's Cup

Prada Cup Live: Hvem skal udfordre Team NZL i America Cup?

Kort nyt

Ro-konkurrencen Talisker Whisky Atlantic Challenge: Ny...

Motor

To nye fra Sealine programmet i 2021

Kapsejlads

Vegvisir ude af Guldborgsund - ny værtsby på vej

Kapsejlads

VM H-båd: Struer sejlklub sikrer med corona taskforce

Udvalgte artikler *