Over 50 både er klar til Sundet Rundt - tilmeldingen stadig åben

Der er kommet gang i tilmeldingerne til Sundet Rundt 2021. Der er nu 52 både tilmeldt ifølge den seneste liste fra den 26. april.

Forårsklassikeren Sundet Rundt, der afholdes lørdag den 8. maj, er kommet godt fra start med over 52 både tilmeldt og en lovende vejrudsigt. Distancekapsejladsen er arrangeret af Sejlklubben Sundet med start og målgang i Svanemøllebugten.

Som et spændende element får Sundet Rundt 2021 deltagelse af fire lynhurtige Formula 18-katamaraner (F18, red.). De fire racere vil bruge sejladsen som tune-up til distancesejladsen ved F18-VM senere på året.

Kapsejladsen er åben for alle fully-crewed og 2-handed både, der sejler kapsejlads efter DH samt Texel (flerskrog) foruden der afholdes et cruisingløb for tursejlere og både uden målebreve.

Sejladsen afholdes rundt om faste bøjer afgrænset af linjerne mellem Rungsted, Raa, Klagshamn og Dragør. Det tilstræbes at vælge baner rundt i Sundet, så sejladsen alt efter vejrforhold kan fuldføres inden for 6-8 timer med start kl. 10.00. Der sejles med tracking.

Der kommer en endelig melding om sejladsformatet i løbet af dagen i dag - tilmeldingsfristen er sat til den 2. maj, og du får lige link, hvis du har lyst til at deltage?

Efter sejladsen tændes der (såfremt COVID-19 tillader det) op i klubbens grill, hvor Sejlklubben Sundet inviterer på mad og drikkelse.
Kilde: Sundet Rundt 2021

Link til tilmeldingsliste:
https://www.sundet.dk/wp-content/uploads/2021/04/Sundet-Rundt-2021-Deltagerliste-19-april.pdf?fbclid=IwAR03M0RSGd3zdbRVfNRjLu7izmM-y77hlnf1ym1-S8c0F8kokjkD5vibO7QOL

Kommentar: Det er bare så overskudsagtigt…

Bådudstillinger

Flydende bådmesse melder om rigeligt at se på...

OL

Topresultater fra de danske sejlere ved OL

OL

Opdatering fra onsdagens OL-sejladser

★ Test af sejlbåde

Saffier SE 27: Bedste dagsejler til dato, basta

OL

Rindom kan holde hviledag i gult

Udvalgte artikler *