Deltagere og sponsorer sikret ved fremtidige events

Siden Vegvisir Race 2020 blev tvunget til aflysning, har der været stille om den internationale sejlsportbegivenhed for shorthand kapsejlads. Nu er der nyt.

Mange sportevents, koncerter og andre kulturelle begivenheder er i 2020 blevet aflyst af forskellige corona-relaterede grunde. Det har vist sig, at det ofte er de betalende deltagere og arrangørerne, der kommer i klemme økonomisk. For coronavirus eksisterede ikke, da koncepterne bag alle disse begivenheder blev udviklet og siden ført ud i livet. Det gjaldt desværre også, da Vegvisir Race manualen blev skrevet tilbage i 2017.

Dette kommer ikke til at gentage sig; for foranstaltninger med det formål at imødegå uventede effekter af corona-virus bliver en integreret del af alt fra sejladsbestemmelser til deltager- og sponsorbetingelser. For deltagere, sponsorer og medarrangører vil ordet ”corona-sikring” være en fast del af fremtidige udgaver af ikke bare Vegvisir Race, men også Round Denmark Race, Lyø Escape og andre sejlsportevents, som Morten Brandt og hans firma Shorthand ECM engagerer sig i. Formålet er naturligvis, at ingen, hverken deltagere, medarrangører eller sponsorer kommer i klemme i fremtiden.

Støtte fra staten
Shorthand ECM har siden slutningen af august afsøgt mange muligheder for at kompensere deltagerne for den aflyste begivenhed - senest igennem de statslige hjælpepuljer. Chancerne for refusion af 2020 startpengene, eller overførsel af et Vegvisir Race 2020 startnummer til Vegvisir Race 2021 er gode. En tredje mulighed, som flere gør brug af, er at donere 2020-startpengene til Shorthand ECM med ønske om, ”at arbejdet med at forny kapsejladsscenen i Nordeuropa kan fortsætte”.

Tak for støtten og anerkendelsen!

Alle tilmeldte i Vegvisir Race 2020 vil i de kommende dage modtage yderligere info via email. Andre interesserede kan modtage information om Vegvisir Race 2021 ved at tilmelde sig eventets nyhedsbrev på www.vegvisirrace.com/newsletter

For yderligere information skriv til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kilde: Pressemeddelelse VegvisirSeneste nyheder
Kapsejlads

Classisk Fyn Rundt: Tilmelding åben - nye løb i den...

Vendée Globe

Den hidtil mest dramatiske uge

Kort nyt

Moody DS 41 - løber med Britisk Yachting Award

Kort nyt

FTLF byder velkommen til ny kontakt på Bali!

Vendée Globe

Vendée Globe: Hvor mange UFO’er er der egentlig derude?

★ Gør det selv

Gør båden mindre fysisk krævende

Havne

Nye flydebroer til Rungsted Havn

Branchenyt

Intim jule-båd-udstilling hos Baadhuset i Beder

Kort nyt

Fra skibsdæk til unikke plankebordeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder