Perfekt sejlvejr på Thurø Bund

I god vind og perfekt sejlvejr blev Sydfynsk Mesterskab afviklet i Thurø Sejlklub sidste lørdag, og de sydfynske mesterskaber i J70 blev suverænt vundet af Svendborg Sund Sejlklubs Ligamandskab Team SEF. På andenpladsen kom Thurø Sejlklubs Ligamandskab (Thurø Pirates) og med samme pointtal kom på tredjepladsen et mandskab fra Troense Sejl-klub med den nykårede Danmarksmester i starbåd, Flemming Sørensen, ved roret.

Sydfynsk Mesterskab er et lokalt mesterskab, som afvikles som en tro kopi af den danske Sejlsportsliga. Der sejles i J70’er og samme type bane anvendes (to gange rundt på lille op- og ned bane, publikumsvenligt tæt på land, red.). Der dømmes med det samme på vandet fra RIB-gummibåde (altså ingen protestkomité).

I alt ni mandskaber fra sammenslutningen Sejlsport Sydfyn deltog i de 15 sejladser, som tidligere nævnt afvikledes efter ligakonceptet - også med seks både til start ad gangen, og umpire til at dømme på banen. Og i det friske vejr var der nok at se til for både mandskaber og umpire.

002 sydfynsk mesterskab
Svendborg Sund Sejlklubs ligamandskab, Team SEF, der består af rorsmand Claes Hulthin Sørensen og gasterne Jonas Sølvsten Sørensen, Alexander Fürsterling og Nicolaj Bjørnholt Christensen.

Se billedserie i galleriet:
Foto: Sydfynsk Mesterskab/Thurø Sejlklub og Nikolai Barnekow Jensen.Seneste nyheder

Citat...'Vi har fart på hele vinteren'

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Finn: Mandeparkering i Egå

Kort Nyt

Citat...'Vi har fart på hele vinteren'

Motor

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Kapsejlads

Finn: Mandeparkering i Egå

★ Gør det selv

★ Autopiloten: Den elektroniske rorsmand er vokset med opgaven

Branchenyt

Vækst skaber drømmejobs i bådbranchen

America's Cup

Americas Cup: Surt show for tilskuerne - og New Zealand

Kort Nyt

Eksplosiv stigning i smitte blandt sejlerne fra Uge-42...

★ Interview & Portræt

★ Med mor ved roret

Udvalgte artikler *


Produktnyt