RDR: Imponerende, Frostboksen i mål - på under fire døgn

Related Articles: 'Frostboksen' i nyt angreb på Round Denmark Race Inshore, RDR: Frostboksen får selskab - endnu en båd stiller til start, Round Denmark Race: Følg bådene live via tracking

Klokken 06:35:17 onsdag morgen, den 14. oktober, der gik Frostboksen med skipper Jakob Frost i mål i Aarhus, efter 3 dage, 20 timer, 35 min og 17 sekunders sejlads. Tiden er endnu ikke bekræftet, men der er tale om en suveræn tid, som teamet nu har sat som referencetid til den første officielle udgave af sejladsen Round Denmark Race, der gennemføres i 2021.

'Det er nok en af de bedste sejlture vi nogensinde har haft' - og jeg tænker vi har fået sat en rimelig solid tid i banken udtaler Jakob Frost, i en liveudsendelse på Round Denmarks Race Facebook grupper, her til morgen.

Inden starten i lørdags, håbede de at gennemføre de 650 sømil på under 100 timer, og det lykkedes altså på godt 92 timer - mere nøjagtigt på 92 timer 35 minutter og 17 sekunder. Det bliver en svær tid at slå, når den officielle udgave af Round Denmark Race Inshore bliver afviklet i juni 2021.

Mr. Record
Nu er det ikke nyt for Jakob Frost at sætte en rekord. Jakob Frost har også rekorden på SølvSpileren (Sjælland Rundt, red.) - KDYs Danmark Rundt i Carbon 3, og nu altså Round Denmark Race i Frostboksen - begge både som han selv har været med til at bygge på værftet TUCO i Faaborg, som Jakob er medejer af .

rdr oktober2020

Frostboksen gik i mål efter lige godt 3 døgn og 20 timers sejlads. Astarte II en lidt mindre, men yderst potent Jeanneau SunFast 3600 var ud for Grenå, og forventes i mål om få timer.Seneste nyheder

Citat...'Vi har fart på hele vinteren'

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Finn: Mandeparkering i Egå

Kort Nyt

Citat...'Vi har fart på hele vinteren'

Motor

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Kapsejlads

Finn: Mandeparkering i Egå

★ Gør det selv

★ Autopiloten: Den elektroniske rorsmand er vokset med opgaven

Branchenyt

Vækst skaber drømmejobs i bådbranchen

America's Cup

Americas Cup: Surt show for tilskuerne - og New Zealand

Kort Nyt

Eksplosiv stigning i smitte blandt sejlerne fra Uge-42...

★ Interview & Portræt

★ Med mor ved roret

Udvalgte artikler *


Produktnyt