Undskyld, vi var for hurtige…

Related Articles: Anne-Marie Rindom genvinder EM i Laser Radial...troede vi!

Det kan også gå for stærkt, det måtte vi sande i går – hvor vi i stor begejstring skrev at Anne-Marie Rindom havde genvundet EM i Laser Radial. Det havde Rindom ikke, endnu.

Et tillæg til reglerne, dateret 7. oktober beskriver hvordan sejlerne kun kan trække én af finalesejladserne, hvis der vel at mærke bliver sejlet to eller flere af disse.

Vi tjekkede og tjekkede alt hvad vi kunne, men på resultatlisten fra stævnet fremgik det tydeligt at to fratrækkere af finalesejladserne var muligt - se resultatlisten i galleriet. Af "Sailing Instruciton" fremgår ingen særregler - MEN, inde på stævnets website, under dokumenter, nede i Notice 1, og så under paragraf 22.5 ser man to linjer der beskriver, at man kun kan trække én sejlads fra finalen - en regelændring som forøvrigt er lagt på/opdateret mens stævnet blev sejlet!

En mail fra DS
Sen eftermiddag blev vi kontaktet af Dansk Sejlunions nye kommunikationsansvarlig Julie Elver Stolberg som på venlig vis oplyste at Rindom desværre ikke havde vundet endnu – selv om det kunne være skønt.

Her til morgen kan vi så konstatere, at resultatlisten er blevet rettet til stævnets egne regler, så vi må væbne os med tålmodighed. En enkelt af dagens to sejladser i top 12, vil sikre Rindom EM Guld.

Vi beklager naturligvis denne fejl


Galleri



Seneste nyheder

Citat...'Vi har fart på hele vinteren'

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Finn: Mandeparkering i Egå





Kort Nyt

Citat...'Vi har fart på hele vinteren'

Motor

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Kapsejlads

Finn: Mandeparkering i Egå

★ Gør det selv

★ Autopiloten: Den elektroniske rorsmand er vokset med opgaven

Branchenyt

Vækst skaber drømmejobs i bådbranchen

America's Cup

Americas Cup: Surt show for tilskuerne - og New Zealand

Kort Nyt

Eksplosiv stigning i smitte blandt sejlerne fra Uge-42...

★ Interview & Portræt

★ Med mor ved roret





Udvalgte artikler *


Produktnyt