Anne-Marie Rindom genvinder EM i Laser Radial...troede vi!

Med dagens serie på 2-9-6, og jumbopladser til de nærmeste konkurrenter, har Rindom genvundet sin EM titel - dette dog med forbehold for protest-tidens udløb.

Der er decideret tale om en magt-demonstration ved EM i Laser Radial som slutter i morgen. Med to sejladser tilbage tirsdag, kan Anne-Marie Rindom ikke nås af hendes forfølgere.

Med Rindoms to dårligste placeringer lige nu, en 7. og en 9. - kan den danske guldfugl maks. slutte på 35 point. Med Bouwemeester (OL guldvinder fra Rio, red.) som tætteste forfølger, der har 42 point, så kan Rindom altså ikke nås. SÅDAN...

Svære forhold
Søndagens ene sejlads blev afviklet i yderst vanskelige forhold. Her lykkedes det Rindom at sejle i mål som nummer syv, en rigtig flot placering, i forhold som kunne have kostet en dyr fratrækker. De samme forhold var varslet i dag, og da flere havde den dyre fratrækker fra igår, havde de ikke råd til at det skulle gå galt igen i dag. Det gjorde det for samtlige modstandere. Rindom holdt hovedet koldt, og lavede som tidligere nævnt 2-9-6, nok til at sikre EM. 

Den danske guldfugl har gjort det igen...

Link til resultater her

Opdateret kl. 18:00

EM er endnu ikke Rindoms!

I en mail fra Dansk Sejlunion bliver vi gjort opmærksom på følgende:  En efterregulering af reglerne pr. 7. oktober, fremgår det at man kun må trække én sejlads fra i finaleserien, så fremt der sejles mere end to af disse - noget som stævneledelsen ikke lige har taget højde for i dagens resultater, hvor selve stævnet stadig medregner to fratrækkere.

Vi beklager dybt, og håber naturligvis det hele ender godt tirsdag! 

Se også det opdaterede regelsæt pr. 7. oktober 2020. (ekstern pdf, red.)

skærmbillede 2020 10 12 kl. 17.44.31


Galleri


Udvalgte artikler *