Kl. 11 live fra Kiel: Danske OL-sejlere med helt fremme

Nok en af verdens største sejlsportsevent løber, trods covid-19 af stablen disse uger. I sidste uge deltog kølbådene, og i denne uge handler det om jollerne. Med fokus på OL klasserne, som ikke har været samlet i så stort antal de seneste mange måneder – ja nærmest halve år, får du en lille update inden lørdagen finalesejladser.  

Der er naturligvis tale om Kieler ugen, som er flyttet til september, og kortet ned til ’kun’ at vare fire dage, men der bliver trods alt sejlet.

Danskere med helt fremme
Med fokus på OL klasserne, så går det forrygende for et par af de danske OL både. I 49eren er Jonas Warrer og Jakob Precht Jensen i en solid føring inden lørdagens afgørende sejladser. Med 8 nettopoint ned til nummer to, lurer en stævne sejr om hjørnet.

En skadesramt Anne-Marie Rindom er også med helt fremme. Efter en diskusprolaps i nakkeregionen brød op for få uger siden, var der tvivl om Rindom kunne deltage. Men det ser altså ud til at gå rigtig godt. Med en tredjeplads inden lørdagens sejladser kæmper Rindom med om en podieplads. Kun fem point op til øverste trin, som lige nu besættes af Rindoms evige rival, Marit Bouwmeester

Top 10
To øvrige OL både som vi har valgt at holde øje med klemmer sig ind i top 10. Ida og Marie i 49erFX, som netop vandt det de på deres Facebook kalder et lille stævne i Aarhus, er placeret på 9. Pladsen – samme position som den danske Nacra17 med Lin og CP.

Link til samtlige resultater her

Følg sejladserne Live fra Kiel kl. 11:

Kieler Woche Sailing Live - Final day olympic classes! from 49er and Nacra 17 Sailing on Vimeo.Seneste nyheder
America's Cup

Prada Cup i gang: Sir Ben rejser sig fra asken

Vendée Globe

Boris Herrmann på podiet?

America's Cup

Prada Cup Live: Hvem skal udfordre Team NZL i America Cup?

Kort nyt

Ro-konkurrencen Talisker Whisky Atlantic Challenge: Ny...

Motor

To nye fra Sealine programmet i 2021

Kapsejlads

Vegvisir ude af Guldborgsund - ny værtsby på vej

Kapsejlads

VM H-båd: Struer sejlklub sikrer med corona taskforce

Udvalgte artikler *