Bouwe & team med hårdt kryds forude - nyt flot fotogalleri

Related Articles: Bouwe Bekking & team er på vej

De rundede Bornholm og Danmarks østligste punkt Christians Ø i morges, og de næste mange timer står den på hårdt kryds gennem Østersøen, inden turen går op gennem Storebælt.

Et vindskift nede i Sundet tirsdag aften drillede og sendte Childhood1 ud på et kryds under Øresundsbroen, og hvis nogle læsere undrer sig over kursen op langs Sveriges sydkyst, så skyldes det at et waypoint ud for Ystad indgår i banen, og skal rundes, så man på den måde sejler uden om trafiksepareringen. Et fornuftigt valg, også når vi tænker længere frem, hvor forhåbentlig flere både skal deltage i sejladsen de kommende år. 

Reference-tiden som de prøver at slå, er omsejlingsrekorden fra KDY's Danmark Rundt. Den lyder på 80 timer, hvilket betyder at Bouwe Beeking og team, skal være i Aarhus inden onsdag kl. 23.  Der er altså tale om to forskellige baneformater, men udregnet med nøjagtig samme antal sømil. 

Lang dag i modvind
Seneste rapport fra Emil Beha om bord på Childhood1 lyder på et hårdt kryds de næste 15-20 timer, hvor vinden tirsdag middag målet til mellem 12-14 m/s - og seneste ETA på Aarhus lyder på onsdag morgen/formiddag, så de 80 timer er så absolut inden for rækkevidde. 

Nyd de flotte fotos fra Childhood1 i Sundet mandag aften - hvor Peter Brøgger var på pletten. 


Udvalgte artikler *