Politiet fraråder fælles sejlads - KDY initiativ stoppes endnu en gang

Related Articles: Chr. Lerche: Sådan kan vi sejle sammen – hver for sig, DS direktør Chr. Lerche skyder KDY initiativ ned

I sidste uge kunne vi her på Bådmagasinet berette om direktør i Dansk Sejlunion Chr. Lerche, med Corona-anbefalingerne i hånden, var ude og skyde et KDY initiativ om et fælles Cruise arrangement hver tirsdag ned.

Det handlede i korte træk om forsamlingsforbuddet, som du kan læse mere om i relaterede historier herunder. 

Dette fik formanden for Dansk Sejlunion Line Markert på banen. Line Markert skulle, i følge Bådmagasinets oplysninger, var Markert ud og sige undskyld overfor KDY.

Der blev efterfølgende arbejdet på højtryk for at kunne sejle sammen tirsdag. Fredag havde KDY møde med Chr. Lerche og Dansk Sejlunion, og tidligere på dagen i dag, indløb nyheden da også - Vi sejler.

Inden deres signatur nåede at få denne gode nyhed ud, så tikkede der en melding ind fra Kongelig Dansk Yachtklub, nu er ordlyden - Vi aflyser.

Politiet svarer
På en henvendelse fra KDY til Politiet, gør ordensmagten det helt klart og tydeligt. Arrangementer med over 10 deltagere er ikke tilladt...helt præcis skriver Politiet i en mail til KDY som Bådmagasinet er i besiddelse af: 

Det er forbudt at afholde eller deltage i arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende, hvor flere end 10 personer er til stede. Forbuddet gælder både indendørs og udendørs og omfatter både offentlige og private arrangementer, begivenheder mv.

Dette har klubben valgt at tolke som "uanset om vi i vores invitation samler eller spreder mere en 10 personer, så bryder vi reglerne" - og aflyserKort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kapsejlads

DM: Ærø sejlforening gør klar til Folkebådene

Kort Nyt

Seneste generation batteriladere: Hvad kan de?

Branchenyt

Garmin på rette vej efter ransomware-angreb

★ Test af motorbåd

★ Liebhaverbåd: Riva Olympic

OL

Det kan blive et meget varmt OL i 2032

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker